Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škola u oblacima
Povratak na članak

Ispravljaju ili uče za bolje ocjene uz digitalne nastavnike

Gradivo svih predmeta prati školski kurikul koji je za osnovne škole ujednačen u cijeloj Hrvatskoj

Komentari 1

DU
Deleted user
08:22 08.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, kaj su to digitalni nastavnici? Kao laiku meni se čini da su to moderni i progresivni učitelji i učiteljice koji su se dobrovoljno "binarizirali", tj. pretvorili u bezbroj nula i jedinica te sad funkcioniraju na neki odd pogonskih (operacijskih) sustava što ih je "kreirala" naša informnatička genijalka Divjak dr. Blažica? To mišljenje ne mora biti točno. Zato mislim da bi nam točnu definiciju digitalnog nastavnika možda mogao dati dr. Blažičin stranački šef Vrdoljak Ivek. Ako on nije vrhunski politički stručnjak za prosvjetu, onda zbilja ne znamo tko bi to bio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.