Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
206 4°C
  • izgnanik:

    stvarno zalosno pogunilu 21 italijanski vojnik u afganistanu,mnoga djeca ostala sirocad. ali sa zlom natoa stvarno mizerija.kolko je samo poginulo afganistanaca ,bilo mudahedina ili talibana,djecetih istih.kolko je ostalo bez domova .a sve pod izgovorom borba protiv terorizma a u stvari ... prikaži još! borba za kontrolu narko trzista i priblizavanja kini.

  • GP66:

    Ako su morali da idu u Afganistan,onda ok. ako nisu morali a sami su odabrali,j.ebi ga,shit happens. koji razlozi moraju da te natjeraju da za racun neke organizacije ides ubijati???? mada se to danas zove;preobracanje u demokraciju. zastita ljudskih prava,zastita ... prikaži još! demokracije i interesa Americkog naroda, rat protiv terorista........ naravno saucesce porodicama poginulih

  • -obrisani-:

    Račun za okupaciju Afganistana je već stigao USA, Britaniji, Španiji(koja ga je uredno platila i napustila kafanu) i sada Italiji. Isti račun će stići i Hrvatskoj kad tad. Ne navijam! Ne može Hrvatska po vazalnoj naredbi okupirati tuđu zemlju a ... prikaži još! to pravo osporavati drugima na svojoj teritoriji.

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
dva kaznena djela

Krivotvorila dvije diplome i zaposlila se kao knjižničarka u školama

U NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ uvedena „drive in“dijagnostika koronavirusa
Koronavirus u Hrvatskoj

Liječnik iz Klinike Fran Mihaljević: Današnje brojke bude nadu, ali moramo računati da su moguća iznenađenja

7
Na parkiralištu KB Dubrava Hrvatska vojska montira mobilnu bolnicu za oboljele od koronavirusa
ŠATORSKA BOLNICA

Pogledajte kako je vojska u rekordnom roku složila kamp za prihvat pacijenata