Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u domu

Ispovijest zlostavljanog dječaka: Krv mi je išla iz leđa, žigosali su me, gasili cigarete po meni

Zlostavljanje djece
Thinkstock
30.05.2019.
u 13:21

Dječak je ispričao kakav horor je proživio u popravnom Domu

Tri zlostavljača ušla su u sobu dječaka, usta su mu zavezali majicom a za to vrijeme noćni odgajatelj sjedio je u svom uredu i nije ništa čuo. Zlostavljanje se dogodilo u Domu u Puli.

''Taj dan se dogodilo da su me sva tri dečka napala. Prebacili su deku preko moje glave i počeli su me tući šakama, nogama, čim su mogli. Metnuli su mi, kako da kažem, majicu u usta i preko te majice još jednu majicu i svezali oko glave tako da ne može ispasti ona druga majica iz usta“, ispričao je u emisiji Provjereno Nove TV zlostavljani dječak.

Uzeli su njegovu čarapu, natrpali je zemljom i zatim ga s tim počeli tući, žigosali ga ključem, gasili mu cigarete po nogama, lupali ga remenom preko leđa i tukli USB kabelom.

''Krv mi je išla iz leđa i onda su uzeli metlu i gurali u stražnjicu, tjerali me da pijem pišaku, četkicu u guz*** da guram si. Mislim, ja stvarno ne znam što da radim više. Čak su me tjerali da jedem zemlju i travu i staklo“, prisjeća se dječak. 

Odgajatelj je, prepričava zlostavljani dječak, nakon 22 sata krenuo u obilazak i tada ništa nije primijetio, a on se od straha nije usudio zatražiti pomoć. Njegovom ocu nitko nije otvoreno rekao kakvu je traumu proživio. Dječak je, potom vraćen u dom u kojem se i dalje nalaze njegovi zlostavljači. Kasnije je u dom stigla policija i ispitala zlostavljače. Odlučeno je i da zlostavljani dječak privremeno ide kući, da se odmakne od svega. Dan uoči njegova izlaska uslijedilo je priznanje zlostavljača koji su do tada sve negirali.

Najstariji od zlostavljača pokušao je dići ruku na sebe. Završio je na psihijatriji, odakle je ubrzo vraćen u dom. Dječak je rekao kako mu je ovo drugo zlostavljanje u ovom domu. Prvo je, kaže, bilo samo 15-ak dana ranije, kada je i stigao onamo. U petak bi ponovno trebao biti vraćen u dom, iako bi, kaže, sve učinio da se ne vraća natrag.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
nibunika
17:07 30.05.2019.

Otac zlostavljanog dječaka bi trebao tužiti Dom (koji je direktno odgovoran), odnosno nadležno ministarstvo, i tražiti enormni iznos za pretrpljene fizičke i psihičke boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije