Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresna priča
Povratak na članak

Ispovijest sezonske radnice: Svaka pauza se mjerila i svaki odlazak u toalet bilježio- bili smo kao u vojsci

"Prvi radni dan sam doživjela da se deru na mene jer sam previše spora, kao i da gulim krumpir previše ‘debelo’. Ali rekla sam sebi da neću odustati i da sam došla zaraditi makar crkla- ipak je to vrlo značajan novac i mogla bih biti mirna za barem dvije godine studija"

Komentari 7

MA
marijanka
12:52 29.04.2022.

A gdje su sad ti silni inspektori.Ali izgleda uvjek i svugdje je ona stara poslovica "vrana vrani oko nr kopa" Hrvati su pohlepan narod do zla Boga.Zar vas nije sram i zar se ne bojite Boga

VL
PE
PetarPan1108
15:23 29.04.2022.

Napisati o kojem se gradu radi, koji ugostiteljski, ili hotelski ili kakav drugi turisticki objekat , imenom napisati da znamo gdje izbjegavati odnosno da se tamo vise ne salju sezonski radnici...vrlo lako se to da "rijesiti"....aj bok!

VL
AA
A.Artuković
13:36 29.04.2022.

Zašto nije ostala raditi u svojoj otadžbini - ekonomskoj velesili u kojoj se svakog mjeseca otvori 20ak novih tvornica? Tako bar kaže njihov vožd.

VL
PR
prokurator
13:00 29.04.2022.

po pročitanom članku, moram reći da sam radio u jednoj branši, koja nema veze sa turizmom a uvjeti su bili identični, i radno vrijeme puno dulje. tako da nije problem samo u turizmu, nego u našim glavama, također i u tome da smo prije 30 godina sami glasali da to želimo.

VL
PR
prokurator
12:43 29.04.2022.

taki vam je biznis i privatni sektor u hrvata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.