Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijana jurić
Povratak na članak

Ispovijest oca čiju je kćer brutalno ubio mesar: Čak sam se i sažalio nad ubojicom

U Srbiji je danas izglasan zakon kojim se uvodi doživotna kazna zatvora za najteža kaznena djela. Ovaj je zakon usvojen na inicijativu koju je iznijela Zaklada ''Tijana Jurić''. Djevojku je 2014. oteo, silovao i ubio Dragan Đurić. U nastavku donosimo ispovijest oca koji je lani za Večernji list ispričao detalje cijele tragedije.

Komentari 93

KR
Krotila
10:09 14.10.2018.

za monstrUme nema sažaljenja

VL
MI
mile13
10:04 14.10.2018.

sazalio se,ma sjeko bi ga na komadice ziva bez ikakvih problema da sam na ocevom mistu

VL
JU
juma
10:28 14.10.2018.

Što radi curica od 14 godina u 1.00 sat iza ponoći sama na seoskoj cesti? Pa to su još djeca. Liberalizam i pretjerana sloboda u odgoju samo vodi u propast i zlo.

VL
MA
Majur
11:42 14.10.2018.

Tužno do neba...sama pomisao ubija kroz koji strah i patnje je djevočica prošla u rukama tog monstruma..počivaj u miru malena...smrtna kazna za psihopatu.

VL
BS
@bserver
11:07 14.10.2018.

prvo, nije djevojka nego djevojčica! I drugo, ovo je novi primjer balkanskog sindroma, bolje reći mentalnog poremećaja. Kakav oprost, sažaljenje!! To bi bila direktna poruka drugim predatorima. Treba poslati jasnu poruku, prvo kastrirati a onda utamničiti. Na 100 godina! Ništa manje od toga! Iako bi smrtna kazna bila jedino pravedno rješenje!

VL
Avatar lola lola
lola lola
15:36 14.10.2018.

Zalosno I sramotno da u ovim nasim nazovi demokratskim balkanskim prcijama jedini koji dobijaju smrtnu kaznu su nevine zrtve dok ubojice luftaju u zatvorima nekoliko godina I dizu utege tamo na racun poreznih obveznika. Pocivala u miru....

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:27 14.10.2018.

Strašno i jadna cura, sad vidimo koliko je važno da se nestale osobe pronađu da se dostojno pokopaju i da se može pomoliti i zapaliti svijeća a takvih je stradalnika domovinskog rata puno i zar obitelji traže previše ?

VL
VK
VKSS
10:49 14.10.2018.

Najgore je sto mozes je sazaliti se na takve monstrume i oni su odmah u velikoj prednosti.To itekako iskoriste.

VL
Avatar fredi
fredi
15:58 14.10.2018.

Doista su više nego žalosni neki od komentara na ovaj članak. Čovjek je na mučan ostao bez svog djeteta, a vi i ovaj slučaj morate povezati s četnicima. Nevjerojatno! Smatram da zaslužuje podršku svatko tko nakon ovakve tragedije ima snage mijenjati stvari i poduzimati nešto, upozoravati roditelje na opasnosti koje vrebaju djecu. Rasplakala me rečenica na kraju ovog članka: "Ako vi nemate vremena za svoju djecu, oni će ga sigurno imati." Svi bismo se trebali zamisliti nad ovim riječima.

VL
Avatar fredi
fredi
15:58 14.10.2018.

Doista su više nego žalosni neki od komentara na ovaj članak. Čovjek je na mučan ostao bez svog djeteta, a vi i ovaj slučaj morate povezati s četnicima. Nevjerojatno! Smatram da zaslužuje podršku svatko tko nakon ovakve tragedije ima snage mijenjati stvari i poduzimati nešto, upozoravati roditelje na opasnosti koje vrebaju djecu. Rasplakala me rečenica na kraju ovog članka: "Ako vi nemate vremena za svoju djecu, oni će ga sigurno imati." Svi bismo se trebali zamisliti nad ovim riječima.

VL
BE
Bel
17:05 14.10.2018.

Iako je u pitanju selo, djevojcica je trebala imati pratnju do kuce, ili grupu s kojom je isla, ili jos bolje cijelu grupu doceka i kuci prati barem jedan odrasli. Nema je.. bene sanse da bi moja kcer bila samaa u toj dobi na bilo kakvoj ulici u pola noci, pa ni u deset navece. Kostalo je puno, puno ( jer mi nismo uvijek mogli) ali je bas uvijek imala pratnju. Ubojici dozivotno samica ili jos bolje, smrtna kazna.

VL
BA
ban
12:34 14.10.2018.

monstrum je, nema sumnje, znao da mnogi nekaznjeni ubice normalno zive medju slobodnim gradjanima...jedan ubica vise, za monstruma je nevazno pitanje, a sto to ovom prilikom svi vidimo...same vlasti ovome problemu nijesu posvecivale dovoljno paznje a o cemu upravo ovogg puta govori hrvatska vukovarska inicijativa.

VL
ST
stopostohrvat.
15:18 14.10.2018.

Nedaj boze ni jednom ocu ni majci da im se takvo sto u zivotu desi sa djecom. Uvjek me je to bilo strah i za svoju i za tudju djecu. Roditelji ce do kraja zivota tako zivjeti i u tugi umrijet. Samo na takvim zlim stvarima covjek treba neku pouku da izvuce. Malo vise nase Balkanske kontrole u obitelji. Pustit zensko ili svejedno musko dijete od 10-14 god da se samo seta u kasnim nocnim satima po selu je klasicno zapadno i pogresno odgajanje djece. Na kraju ispadne ovako zlo pa da se ubije covjek eto. Zbog toga pratiti djecu u svakom koraku, kontrolisat djecu sto god rade, bilo da su na Internetu bilo da je izlazak u pitanju bilo da su i kod rodbine u posjeti. Zlo se desi kad se covjek naj manje nada. A i skolski odgoj je toliko postao demokratski i kod nas u Hrvatsko da se djeca uce i onome sto treba i sto ne treba. Samo Mobilne tel se drzi u rukama, nikakav sport disciplina sve je nesto kul postalo.. ne smijes dinete ucenika kao odgajatelj nifi kazniti niti pokoriti malo niti zagalamiti , bit ces smijenjen ili disciplinska te ceka. zato se i desavaju takve stvare jer dneca imaju potpunu slobodu. toliko i previse

VL
DO
dosta
17:29 14.10.2018.

Cudan covjek, zali ubojicu djeteta, nikada cuo takovo sta,

VL
DU
Deleted user
20:00 14.10.2018.

Pitanje je bi li sreća bila preživjeti ta maltretiranja i silovanja. Til it happens to you...

VL
Avatar maxist
maxist
14:48 21.05.2019.

zvijer uokolo šeću...i nisu u ZOO.....bez ljudskih osobina .......i svaka čast Srbiji na promjeni KZ.......fali još i smrtna.

VL
Avatar babas
babas
20:06 14.10.2018.

Monstruma je uvijek bilo i biti će,a o običnim silovateljima da ne govorimo. Ali kako su čuvali tu djevojčicu od 14 godina?

VL
DU
Deleted user
15:05 21.05.2019.

Američko pravosuđe je davno shvatilo da je najbolji, najbrži i najjeftiniji lijek za ljudski otpad injekcija kalij klorida...

VL
Avatar kaligulaa
kaligulaa
08:46 22.05.2019.

Na ovom strašnom zločinu još jednom se potvrđuje činjenica da te divlje barbare zvane srbi, treba kastrirati da se ne množe. Tragičnom igrom sudbine, jedan srbin (Đurić) siluje i ubije hrvaticu Jurić, inače je prezime đurić srpska varijanta hrvatskog prezimena Jurić.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
17:36 21.05.2019.

Valjda ce i vukovarski silovatelji 1991. sada na dozivotnu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.