Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest iz harema:

'Sa šeikom bih danima bila zaključana u sobi, vodili smo ljubav i uzimali kokain'

Jill Dodd
Foto: Instagram
1/4
24.10.2017.
u 09:15

Jill Dodd (57) ispričala je svoje iskustvo iz harema kontroverznog saudijskog šeika Adnana Khashoggija

Nesvakidašnju životnu priču ispričala je 57-godišnja Jill Dodd, danas uspješna poslovna žena i majka troje djece, koja je tijekom osamdesetih godina bila jedna od djevojaka u haremu saudijskog šeika i trgovca oružjem Adnana Khashoggija.

Svoje iskustvo iznijela je u emisiji 60 Minutes na australskoj televiziji Channel 9.

Šeika je upoznala osamdesetih na jednoj zabavi u Parizu kada je imala 21 godinu i ondje je radila kao model. On joj je prišao i zamolio je za ples, a ona nije znala s kim zapravo pleše već je to doznala tek kasnije. Nakon plesa sjeli su, a on joj je na ruci napisao ''volim te'' i to vlastitom krvlju.

Jill Dodd
1/4

Doznala je da je oženjen i već ima petero djece, ali ima pravo na 11 žena ''za zadovoljstvo''. Ubrzo je Jill postala jedna od njih.

Živjela je u njegovim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za seksualni odnos s bogatašem. Uživali su u zajedničkim večerama, a vodio ju je i na najluksuznije zabave.

– Zaključali bismo se u sobu i danima vodili ljubav, jeli, kuhar nam je donosio hranu, uzimali bismo kokain i spavali kada smo god željeli – ispričala je Jill, piše Independent.

Ona je dvije godine provela s milijarderom nakon čega joj je on platio školarinu na jednom od najpoznatijih američkih fakulteta za dizajn. To joj je kasnije pomoglo pri pokretanju vlastitog modnog brenda Roxy koji je osnovala 1989.

Nakon nekog vremena, Jill je ipak odlučila napustiti harem i svoj je život potpuno promijenila. Udala se i rodila troje djece, a o životu u Saudijskoj Arabiji napisala je i knjigu "Cijena ljubavi: Hrabro putovanje za pronalaženje ljubavi" koju je objavila početkom srpnja ove godine.

– Nikad se nisam smatrala kurvom, a i dalje to ne mislim o sebi – kaže ona. Njezin ljubavnik, kontroverzni Adnan Khashoggi preminuo je nekoliko dana nakon objavljivanja njezine knjige.

Komentara 57

LU
Lujo123
10:00 24.10.2017.

Mudri ljudi kažu: "Čega se pametan srami time se budala ponosi"! Pametnom dosta!

PJ
pjole
10:02 24.10.2017.

"Hrabro putovanje za pronalaženje ljubavi" Ili kako riječima ukrasiti totalnu krkačinu

MP
miroslav.petkovic.7564
11:33 24.10.2017.

Obicna kurvetina tako arapi gledaju na njih. Izjebu ih kao kenju i onda noga u bulju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije