Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽNI GOSTI

Ispovijest elitne prostitutke: Jedan je ministar dobio nadimak Palčić

Prostitutka
Foto: Boris Roessler/DPA/PIXSELL
18.04.2019.
u 11:50

Ispričala je i kako je jedan od ministara imao niz fetiša koji su joj do tada bili potpuna nepoznanica

Elitna prostitutka iz Srbije otkrila je detalje perverzija koje je doživjela s političarima s kojima se susretala u svom poslu.

Kako prenosi Kurir, prostitutka I. O. ispričala je kako je dva puta imala tremu u životu. Prvi put kada je prodala svoje tijelo i drugi put kad su je poslali kod jednog visokog državnog dužnosnika.

– Mislila sam da će seks trajati kratko i da je previše star da bih se uopće trebala truditi, no dogodilo se upravo suprotno. Taj čovjek toliko je dobar u krevetu i malo je reći da me iznenadio. Imao je energiju mladića i jedan od najvećih spolnih organa koje sam ikada vidjela – rekla je I.O.

Ispričala je i kako je jedan od ministara imao niz fetiša koji su joj do tada bili potpuna nepoznanica. Za drugog ministra, koji je još uvijek aktivan na političkoj sceni, kaže kako je obziran prema djevojkama te da joj je svaki put darovao skupe cipele kad bi se vidjeli, a njenim je kolegicama pritom nosio parfeme.

Jedan od čestih klijenata, također aktualni ministar, dobio je nadimak Palčić. Razlog je mali spolni organ. Kaže i kako je imala najkraći spolni odnos u životu.

– Prvi put kad smo se našli u jednom prestižnom apartmanu na Novom Beogradu pogasio je sva svjetla, a seks nisam ni osjetila. Prvo je legao na mene, a poslije je ustao i otišao se istuširati. Bukvalno sam postavila rekord u najkraćem seksu ikada – rekla je elitna prostitutka I. O.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Grunf
Grunf
11:54 18.04.2019.

opet "vesti iz regiona"

Avatar Dumen
Dumen
12:12 18.04.2019.

I što je nepoznato ili interesantno ispričala ?

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:16 18.04.2019.

Glupost. Izmišljena priča, tipično za tabloide. A, i za VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije