Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVČANKA ZAPREPAŠTENA

Ispod brisača dobila poruku: 'Duhovni komunisti, budite se, vrijeme je za Slavuju'

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
01.09.2019.
u 11:58

"Najgore je kad promisliš kako takvi žive među nama," prokomentirala je zaprepaštena Dubrovčanka.

Zabrinuta Dubrovčanka obratila se redakciji lokalnog portala Dubrovački dnevnik zbog poruke ostavljenje ispod brisača na njezinom automobilu. 

"Duhovni komunisti, počnite se buditi, dolazi vaše/naše vrijeme", stoji u poruci kojom se građane poziva na borbu za uspostavljanje nove države koja će radikalnim promjenama "zaustaviti krvavo prolijevanje krvi" i postati novi "raj na zemlji", a koju je pronašla na svom automobilu.

- Jer je tu BOG ponovno prihvaćen i priznat za JEDINOG VLASNIKA SVEGA: neba, mora, ljudi, kopna i svega raznolikog što u i na njima ima tako da krvavo prolijevanje krvi radi otimačine uništavanjem i suludo trošenje predragocjenih života može prestati i konačno raj na Zemlji ponovno nastati. ALI ZA "TO" SE MORAMO IZBORITI... INTELIGENTNIM STVARANJEM "SLAVUJE", zemlje u kojoj sretni ljudi pjevaju kao bezbrižni slavuji !!! To je NAŠ NOVI POSAO dragi moji duhovni komunisti !!! Tako da dosad neviđeni koncert može započeti, a tako dugo žuđeni !!! Sretno !!! - stoji poruci.

Uz to su priloženi dokumenti kako bi izgledalo državno, odnosno društveno uređenje "Slavuje", a koje bi se temeljilo na "duhovnoj nauci sadržanoj u Svetim knjigama svijeta", a uz poruku se nalaze i ilustracije Kurana, Tore, Biblije i drugih svetih knjiga.

Između ostalog tako predviđaju smrtnu kaznu za slučajeve navedene u Općem statutu, npr. pedofilija, okrutna ubojstva itd., a javnim bičevanjem bi kaznili sve koji zloupotrijebe državnu imovinu.

Jedna od "zanimljivijih" stavki je odredba o vojsci i policiji, čiji bi pripadnici imali pravo na više žena, odnosno žene-ratnice na više muževa "jer oni svojom pojavom predstavljaju Boga".

"Najgore je kad promisliš kako takvi žive među nama," prokomentirala je zaprepaštena Dubrovčanka.

 

 

Ključne riječi

Komentara 26

AA
aabbcc
12:42 01.09.2019.

zaprepaštena __je uspjesno odradila svoj dio posla i prosirila poruku po citavom gradu !

Avatar Kaladin
Kaladin
13:03 01.09.2019.

Hahaha ona začuđena, a mene čudi da više takvih proletera u mozak nema. A to je neki leftard zabrijao na "fjužn svih religija" i obraća se "dragim duhovnim komunistima". Slavuj, a nije Žižek hahahaha. Taj bi pravio jugoslavuju ahahahaha 😁

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
13:40 01.09.2019.

Da, da, Dubrovački dnevnik, Index, Novi list, svizac i čokolada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije