Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražni zatvor

Ispitali mladiće (19) koji su premlatili dvojicu u Čakovcu. Jedan se bori za život

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
23.11.2019.
u 10:41

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila prvookrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu provelo je prvo ispitivanje dvojice uhićenih hrvatskih državljana starih 19 godina i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njih zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela osobito teške tjelesne ozljede i teške tjelesne ozljede.

Postoji osnovana sumnja da je prvookrivljenik 6. listopada 2019. u Čakovcu, nakon kraće prepirke udario oštećenika šakom u glavu i oborio ga na tlo, pri čemu je oštećenik zadobio ozljede opasne po život (prijelom baze i kostiju lubanje s krvnim podljevom i krvarenjem u mozgu).

Osnovano se sumnja da su okrivljenici 20. studenog 2019. u parku u Čakovcu, prišli oštećeniku i bacili ga na tlo, a prvookrivljenik ga je više puta udario nogama u glavu i teško ga ozlijedio (izbijanje dva zuba), nakon čega su, dok je oštećenik ležao na tlu, pretražili džepove njegove odjeće te uzeli i za sebe zadržali novac u iznosu oko pet tisuća kuna.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila prvookrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

 

Komentara 5

SX
sudbina x
11:47 23.11.2019.

Pomažimo, financirajmo i čuvajmo nacionalne manjine poput oka u glavi...To što će nam pokoji put polomiti kosti jer im nismo dovoljno dali nije razlog da ih ne volimo...Sami smo krivi ...Ipak su oni lojalna nacionalna manjina a samim time su zaradili više....

DU
Deleted user
16:26 23.11.2019.

Brusli Omerović i Sandokan Šerifović opet jašu...? Ili griješim?

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
20:21 23.11.2019.

Jel to ovaj sto je mamu povalio greskom ili njegov tata-brat i ljubavnik od strine-tete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije