Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamućena izvorišta

Ispire se vodovodna mreža, vodu još treba prokuhavati

rijeka (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
09.11.2012.
u 12:26

Zamućena voda koja je ušla u vodovodnu mrežu ispuštat će se na hidrantima i otjecati po prometnicama zbog čega se svi sudionici u prometu pozivaju na oprez

Voda koja u  vodoopskrbni sustav Rijeke i okolice stiže s riječkih izvorišta zdravstveno je ispravna, potvrdili su rezultati jutrošnjih mjerenja, no zbog mutne vode na izvorištima iz Vodovoda i kanalizacije savjetuju kao preventivnu mjeru prokuhavanje vode prije upotrebe za piće, sve dok se javni vodoopskrbni sustav ne ispere. Ispiranje sustava počelo je i trajat će nekoliko dana.

Zamućena voda koja je ušla u vodovodnu mrežu ispuštat će se na hidrantima i otjecati po prometnicama zbog čega se svi sudionici u prometu pozivaju na oprez. Pojedinim objektima, posebno višekatnicama, zbog ispiranja sustava isporučivat će se voda sa smanjenim tlakom ili će povremeno ostajati bez vode pa u Vodovodu i kanalizaciji građane mole za razumijevanje.

>> Zamutila se izvorišta, Riječani moraju prokuhavati vodu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije