Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedaleko Medene

Ispaljena raketa uzrokovala požar u Trogiru, struja bila isključena na 2 sata

Požar kod Omiša
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
01.01.2016.
u 09:19

Zbog vatre koja je gorjela blizu dalekovoda isključena je struja na dva sata

Deset hektara makije i niskog raslinja izgorjelo je u požaru koji je u zadnjim satima 2015. godine buknuo nedaleko Medene i koji je lokaliziran nekoliko sati kasnije, doznaje se u petak u DVD-u Trogir.

Vatra na brdu Vlaška koje se nalazi na putu za Gornji Seget buknula je u 22.45 sati najvjerojatnije zbog ispaljene rakete i zahvatila makiju i nisko raslinje. Odmah po izbijanju požara na teren je otišlo 30 gasitelja s 10 vozila iz DVD- a Trogir, Vranjic, Kaštela, Okruga i Slatina. Požar je lokaliziran u 4.17 sati, a vatrogasci su i dalje na terenu.

Zbog vatre koja je gorjela blizu dalekovoda isključena je struja na dva sata, a osim s vatrom koja je gorjela potpomognuta sjeverozapadnim vjetrom vatrogasci su imali problem i s niskim temperaturama koje su u vrijeme gašenja požara iznosile dva stupnja ispod nule zbog čega im se voda ledila u cijevima.

Iako je gorjelo nedaleko kuća ni u jednom trenutku vatra nije zaprijetila stanovnicima i objektima, kažu vatrogasci.

>> Planuo požar u Dubrovniku: Iz kuće evakuirana žena koja se nagutala dima

Ključne riječi

Komentara 3

KS
krao_sam
14:51 01.01.2016.

vec dugo nema clanaka o srbima. ne prizivaj

DH
dalibor.hren
19:55 01.01.2016.

Pretpostavljam da se zna tko je ispalio raketu! Treba mu naplatiti kaznu i pošumljavanje površine od oko 20 nogometnih igrališta.(1 hektar je 10.000 metara kvadratnih!

MH
mrtav-hladan
10:03 01.01.2016.

reći će oni pametniji Opet srbi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije