Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbijanski 'superman'

Ismijali Vučića: Umjesto heroja u snijegu ispao 'čika Spasoje'! 'Nastradao' i Novak Đoković

Aleksandar Vučić,montaže
Foto: Internet
1/37
02.02.2014.
u 12:35

Vučićev i Đokovićev odlazak na autocestu u Feketiću i pružanje pomoću unesrećenima izazvali su ismijavanje javnosti

Umjesto hvalospjeve, jučerašnja brza reakcija potpredsjednika srbijanske Vlade Aleksandra Vučića, koji se priključio akciji spašavanja zametenih u snijegu, izazvala je ismijavanje javnosti.

Lažni spasitelj

Vučić je zajedno sa ministrima prometa i obrane otišao na autocestu kod Feketića gdje je oko tisuću ljudi čekalo više od 15 sati da ih se izvuče iz zametenih vozila. Nakon što je na televiziji prikazana snimka Vučića kako spašava jedno dijete, drugi najmoćniji čovjek u zemlji dočekan je ''na nož''. Prizor dječaka u Vučićevu naručju izazvao je kontraefekt pa je Vučić okarakteriziran kao beskrupulozni političar koji iskorištava tuđu nesreću da bi se dodvorio biračima tijekom predizborne kampanje.

''Lažni spasitelj'' posprdno je prozvan ''čika Spasojem'' i ''Supermenom iz Feketića'', a osim brojnih fotomontaža koje su preplavile internet, na YouTubeu je osvanula i video snimka ništa ugodnijeg sadžaja za Vučića.

Ismijan i Nole

Bolje nije prošao niti poslavljeni tenisač Novak Đoković. Njegov izlazak na teren izazvao je podijeljene reakcije javnosti, a mnogi tviteraši na nimalo suptilan način zaključili su kako Nole malo pretjeruje u činjenju dobrih djela.

- Je l' postoji neka SMS opcija da se izabere tko da te vadi iz snijega - upitao se na Twitteru korisnik Ogi Radivojevic.

>>Tenkovima i helikopterima spasili 700 ljudi, pomogali Vučić i Đoković!

Komentara 41

Avatar cro1com
cro1com
13:50 02.02.2014.

Stvarno jesu li hrvati pokatoličeni srbi , sudeći po VL jesu.

DR
dragica949
14:41 02.02.2014.

a je Milanović i samo demagogije radi otišao u Gorski Kotar,pomoći ljudima u ledom okovanim selima,ja bi mu čestitala

Avatar bosanac1951
bosanac1951
13:30 02.02.2014.

Sve u svemu to je malo smiješno. No za Srpski narod je važno da su svi vozači spašeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije