Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isil izdao fetvu

Islamisti naredili obrezivanje svih žena u kalifatu

Irak
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.07.2014.
u 23:10

“To je fetva (ukaz vjerskog sadržaja) Islamističke države Iraka i Levanta. Jutros smo saznali za nju”, izjavila je Jacqueline Badcock.

Džihadisti koji lagano zauzimaju sve veći dio iračkog teritorija, naredili su da sve žene starosti od 11 do 46 godina budu obrezane, priopćila je danas dužnosnica UN-a u Iraku.

“To je fetva (ukaz vjerskog sadržaja) Islamističke države Iraka i Levanta. Jutros smo saznali za nju”, izjavila je Jacqueline Badcock, druga po značaju predstavnica UN-a u Iraku.

>>Prijeđite na islam ili platite kaznu. Ako odbijete i jedno i drugo preostaje vam – sablja

>>Tko financira ISIL? I tko im je dao balističke rakete?

Komentara 26

SE
selbivoje
00:15 25.07.2014.

ova vijest, je odmah demantovana sa strane issis-a

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
23:33 24.07.2014.

UN predstavnica u Iraku se preziva Badcock? Los k.r.c?! Pleaaase!

SE
selbivoje
23:36 24.07.2014.

price kao o Egiptu, dezinformacije, i propaganda za medije, ja mislim da bi taj Isis izasao javno ako bi to bilo istina , mislim da je ovo sve "rekla i kazala"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije