Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNATI POČINITELJ

Iskoristio gužvu pa iz poštanskog ureda iznio torbu sa 100.000 kuna

Ilustracija/HP
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
26.08.2019.
u 11:27

Državnom odvjetništvu podnijeta je prijava.

U petak navečer u ulici Akcije Maslenica u Zadru nepoznati počinitelj je iz poštanskog ureda Hrvatske pošte otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi preko sto tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta je prijava.

Doznajemo da je lopov iskoristio gužvu i otuđio torbu s novcem.

Ključne riječi

Komentara 14

ZS
zvonimir.super
14:18 26.08.2019.

Čovjek izađe iz poslovnice s torbom u kojoj je 100 000? Te novce nitko nije zadužio i bio odgovoran? Stajali su eto tako na dobar dan? U ovom slučaju stvarno ne treba hvatati lopova.

Avatar Kaladin
Kaladin
13:08 26.08.2019.

A informacije?! Ni gdje je torba bila, ni u čijoj nadležnosti, ni informacije o kamerama, službenicima... ništa. Sretno se išetao. Čestitam i dabogda te nikad ne pronašli!

MI
mikulan
14:54 26.08.2019.

Aljkavost na djelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije