Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENICA U IGRICE

Iskoristila stanku između sastanaka: Norveška premijerka po Bratislavi lovila Pokemone

Erna Solberg
Reuters/PIXSELL
24.08.2016.
u 13:17

Norveška premijerka (55) poznata je zaljubljenica u kompjuterske igrice.

Norveška premijerka Erna Solberg iskoristila je službeni posjet Bratislavi za lovljenje pokemona ulicama starog dijela grada.

U pratnji zaštitara, dužnosnika i televizijskih kamera, Solberg je iskoristila stanku između sastanaka kako bi, zureći u svoj mobitel, ulicama Bratislave tražila Pokemone.

Norveška premijerka (55) poznata je zaljubljenica u kompjuterske igrice. Globalno popularnom igrom Pokemon Go zarazila ju je mlađa sestra.

"Ona me 'navukla' kad je pronašla pokemona na mojoj verandi", rekla je Solberg u intervjuu za Aftenposten prošli vikend.

Slovačka u ovom polugodištu predsjeda EU-om, a Solberg je došla u Bratislavu, iako Norveška nije članica Unije, ali je s njom blisko povezana, kako bi branila norveške interese tijekom pregovora o Brexitu.

>> Najskidanije igre u povijesti već se zasitila većina igrača

Komentara 4

DU
Deleted user
13:42 24.08.2016.

Evo ideje za komšije iz SDP-a kada opet izgube izbore. Treba trošit Bogu dane na nešto...

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:18 24.08.2016.

Soros se poigrava sa svojim marionetama.

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
22:52 24.08.2016.

Norveška razmišlja da svakom građaninu svoje države daje po 100-200 eura mjesečno džeparca jer imaju tolike zalihe milijardi da ne znaju što da rade s njima. Pa i razumijem ovu da lovi pokemone... Naši ne love pokemone nego naše kunee tj milijune, i vrlo su uspješni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije