Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podvodio malodobnicu

Iskorištavao siromaštvo: Prijavljen makro i korisnici usluga

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
23.10.2013.
u 10:47

Utvrđena je osnova sumnje da je 54-godišnjak iskoristio lošu materijalnu situaciju jedne malodobnice i zbog zarade posredovao prilikom pružanja seksualnih usluga iako je znao da je maloljetna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela podvođenja djeteta kazneno je prijavljen 54-godišnjak, a 64-godišnjak i 51-godišnjak za tri kaznena djela korištenja spolne usluge djeteta i davanja naknade na štetu dviju maloljetnica.

Prijavljeni su nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja koje su proveli policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta u suradnji s Upravom kriminalističke policije MUP-a RH i u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Splitu. Utvrđena je osnova sumnje da je 54-godišnjak iskoristio lošu materijalnu situaciju jedne malodobnice i zbog zarade posredovao prilikom pružanja seksualnih usluga, iako je znao da je maloljetna. Nadalje, utvrđena je osnova sumnje da su 64-godišnjak i 51-godišnjak u tri odvojene situacija koristili se spolnim uslugama dviju malodobnica, uz davanje novčane naknade, iako su znali ili morali znati da je riječ o malodobnicama.

Sva trojica su predana pritvorskom nadzorniku.

>>Za piće i cigarete godinama podvodio tri kćeri susjedu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije