Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNI OBIČAJ

Iskapali leševe djevojaka pa ih prodavali za umrle mladiće

'17.07.2009., Mace, Hrvatska - Prije nego sto su se poceli baviti tim poslom, grobari su bili stolari, gradevinarci, radili utvornicama i sl. Posao grobara prihvatili su zbog stalnog zaposlenja i pris
'Zeljko Pusec/Vecernji list'
05.03.2013.
u 09:48

Banda je iskopala nekoliko leševa mladih djevojaka, ritualno ih očistila te potom krivotvorila njihove medicinske dosjee i prodala ih obiteljima koje su organizirale tzv. vjenčanja duhova za svoje pokojne sinove

Četiri osobe privedene su jer su u Kini iskopavale leševe mladih djevojaka i potom ih prodavale za tzv. brakove duhova. Običaj da se odrasli mladi sinovi koji su prerano napustili ovaj svijet ožene mrtvi i dalje se prakticira u nekim zabačenim dijelovima Kine. Jedan od njih je i pokrajina Shaanxi na sjeveru zemlje u kojoj je prošlog vikenda zabilježeno nekoliko slučajeva oskvrnuća grobova s ciljem da se za mrtve mladiće pribave nevjeste, piše Emirates 24/7.

Pokušala je to iskoristiti i dobro unovčiti banda koja je iskopala nekoliko leševa mladih djevojaka, ritualno ih očistila te potom krivotvorila njihove medicinske dosjee i prodala ih obiteljima koje su organizirale vjenčanja duhova za svoje pokojne sinove. Njih bi nakon ceremonije vjenčanja ponovo sahranjivali, ali ovaj put zajedno sa suprugama. Ustanovljeno je da je iskopano i prodano deset leševa za ukupno 39.000 dolara. Članovi bande osuđeni su na zatvorske kazne u trajanju od 28 do 32 mjeseca.

>>Drveni brodić s raspadnutim tijelima plutao kraj Japana

Komentara 2

PR
prepri43
13:28 05.03.2013.

Zanimljivo ,ali i to bi se dalo praktično iskoristiti.Umjesto izvoza Ruske djece u SAD trebali bi izvoziti njihovu djecu "zombije" u Sloveniju jer su tamo na osobitoj cijeni! Dižu revoluciju protiv zakonito izabranih narodnih predstavnika!

TO
tombston
19:13 05.03.2013.

a zasto su uopste pobili te devojke????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije