Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Član jordanske vojske

ISIL srušio saveznički avion i zatočio pilota

ISIL zatočio pilota
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/3
24.12.2014.
u 14:54

– Jordan drži ISIL i njegove pristaše odgovornima za sigurnost i život pilota – rekao je izvor iz jordanske vojske

Prvi put otkad međunarodna koalicija izvršava napade na ISIL jedan od njihovih aviona je srušen, dok su pilota zatočili ekstremisti.

Pilot srušenog aviona tipa F-16 Moaz al-Kasasbeh član je jordanske vojske, a avion mu je srušen tijekom akcije u blizini Rake, grada koji je glavna meta napada koalicije predvođene SAD-om, prenosi CNN.

– Jordan smatra ISIL i njegove pristaše odgovornima za sigurnost i život pilota – rekao je izvor iz jordanske vojske.

>> Ubili drugog čovjeka ISIL-a i iz obruča izvukli 10.000 Jezida

Foto: Reuters/ PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar airbizz
airbizz
17:20 24.12.2014.

svijetu je valjda jasno da politika sjed.država želi održive, trajne sukobe.ne postoji tonkinški zaljev,ne postoji oružje masovnog uništelja,ne postoji boogie man.postoji neutaživa žeđ za novim svjetskim poretkom pod vlašću nedemokratski izabranih ljudi.krovne organizacije poput vijeća za vanjske odnose,bankarski kartel iz new yorka,pentagona i vojno-industrijskog kompleksa su izvor svih nedaća koje su zadesile svijet unazad 100 godina.zadaci koji se moraju izvršiti su napisani na georgia guidestones.

PA
pacoje
20:00 24.12.2014.

Naredio mu cionizam i kralj ,onaj pola arab i pola englez da bombardia,da IMA kralj muda pa da on osobno To radi a ne ovaj 26 godisjak

Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:13 24.12.2014.

Slika govori vise od 1000 rijeci. Musliman pokusao bombardirati muslimane a ovi ga srusili, i sada ce vjerojatno biti ili ga otkupi za miljune ili dekapitacija. I sve to da bi kontrolori protoka energenata (nafte i plina) punili svoje dzepove, a vi se medjusobno koljite. Kako je lako sirotinju natjerati da se medjusobno kolje u "amfiteatru" dok sa sigurnog upravitelji kaosa broje novce i smiju se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije