Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džihad nevjeste
Povratak na članak

ISIL-ova borkinja vraćena u Norvešku, Napredna stranka se povlači iz vlade

Ova žena nam je, kao društvu, potpuno okrenula leđa, ona mrzi sve za što se mi zalažemo. Svojim postupcima doprinijela je ubojstvima i odrubljivanjima glava i spaljivanjima koja su provođena nad nedužnim ljudima

Komentari 6

DU
Deleted user
11:38 21.01.2020.

Pa ta prekrasna mlada žena je primjer kulturnog obogaćenja za Europu. Ja ne znam zašto jednostavno ne pozovu sve isilovce neka se slobodno nasele u EU, kulturno je obogate i fino do kraja života uživaju na socijalnoj pomoći.

VL
Avatar Matteo1212
Matteo1212
11:49 21.01.2020.

Evropom, na žalost vladaju niš koristi i prodane duše koje nas vode u sigurnu propast

VL
5S
505.scrtom
11:33 21.01.2020.

Oni se vracaju da bi ponovno ako ih Isil zatreba otisli u rat i zatim se ponovno vracali i stalno tako ili tu ima nekakvog kraja.Oni se znaci ubiti bore protiv zemlje na zapadu u kojoj zive i onda im se da jos pravo vratiti,ma pljuc,mozemo li jos dublje pasti !?..

VL
ZI
zimerman
00:25 22.01.2020.

Hvala ljevičarima koji se bore da ih dovedu što više u Europu .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.