Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI O NUKLEARNOM SPORAZUMU
Povratak na članak

Iranski ultimatum Bidenu – morate nam ukinuti sve Trumpove sankcije

I američka i iranska strana svjesne su da će razgovori biti teški i naporni

Komentari 8

Avatar mason
mason
04:36 08.04.2021.

Ukinuti sankcije pa uranium ide u russiju . Turbandzije imaju nuklearni program u rusiji a vuku Zapad za nos. Samo ostre sankcije dok iranski narod ne skine tu diktatorsku vlast i postane demokratska drzava.

VL
SI
sisavac
11:25 08.04.2021.

izlaskom amerikanaca iz sporazuma i sankcioniranjem eu država koje bi nastavile surađivati sa iranom, sporazum je prestao postojati, nije iran ništa kršio više. nemojte budalaštine pisati, iran izlaskom amera i uvođenjem novih sankcija više nije imao nikakvih obveza. ali je čekao, godinu dana. godinu dana je živio pod sankcijama, čekajući europu da se udostoji izvršavati svoje obveze. iran je u pravu, tek kad se skinu sve sankcije koje je trump uveo, i vrati na staro, može se sjesti i dogovarati o nekim novim odnosima. tko je ikad amerima mogao vjerovati, kojeg su se oni sporazuma ikad držali?! pitajte srbe o kumanovskom sporazumu. pitajte libiju o un-ovoj zabrani leta, kako je lukavo sročena i kako su svi koji su digli ruku za nju bili prevareni. svašta, amerikanac, pravo, istina.. gdje se to čitali, alan ford?

VL
BU
bulja
20:23 08.04.2021.

"Iranski ultimatum Bidenu – morate nam ukinuti sve Trumpove sankcije I američka i iranska strana svjesne su da će razgovori biti teški i naporni " razgovori su teski po nekoliko tisuca tona i znaju bit naporni od silne tezine u pm.

VL
JW
Jim West
00:01 08.04.2021.

Biden zna da je Trump uništio kolosalni sporazum i nametnuo sankcije bez razloga. Sad mora naći časni način da ih makne.

VL
DO
Domagoj1983
01:33 08.04.2021.

Opet će USA financirati međunarodni terorizam dajući novac Iranu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.