Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Inzaghi i Vujović zgroženi optužnicom protiv Modrića: 'To nam je u opisu posla'

Luka Modrić
Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL
03.03.2018.
u 10:53

Kažu da su oni cijelu karijeru padali u kaznenom i lagali suce

SUBOTA, 24. 2.

Smak svijeta! Počela je zima, stiže polarni tsunami! Temperature se spuštaju, padat će i strašni snijeg, a sve to samo zato što je prije 65 dana počela zima. Meteorolozi upozoravaju na stare, danas zaboravljene narodne običaje, koji kažu da se zimi izvan kuće nose šalovi, kape i rukavice. Treba se paziti i kako se diše. U Splitu, o užasa, najavljuju da će puhati bura! Zaledit će se Riva, čak i zekin potočić. Dalmatinci ne gube vrijeme. Zbjeg za El Shatt je spreman. Glavu valja spasiti!

NEDJELJA, 25. 2.

Iako je snijeg neočekivano pao u Lici i Gorskom kotaru, iako na cijelom Kvarneru puše bura, iako su lukava lija, vuk, medo, pa čak i divlja svinja, odustali od posjete Ježurki Ježiću po ovakvoj zimi, derbi je odigran. Redovno prvenstveno kolo između huligana Armade i BBB-a, odigralo se u blizini Rijeke. Ispaljena je gomila raketa, malo se razbijalo glave, a strijelci su bili raspoloženi, pa su trojica huligana, nakon prebijanja, završila na previjanju. Dinamo i Rijeka su svoj meč odgodili. Papci!

PONEDJELJAK, 26. 2.

U Vladi gužva. Dolaze vjerovnici, dužnosnici, na stražnja vrata potencijalni povjerenici, tu su i Amer i Rus i hibiskus. Traži se rješenje, važe se, konklava traje danima. Tko će biti novi povjerenik? Tko je novi spasitelj, tko će zatvoriti vrata reaktora? Pred mikrofone izlazi predstavnik prijateljskog Knighthead Capitala, koji poručuje da se trudi da teret procesa “ne padne na leđa poreznih obveznika”. Ma što ne kažeš, brate dragi! Tko bi rekao da smo mu tako prirasli srcu...

UTORAK, 27. 2.

Evo konačno i novog povjerenika. Reaktor još prijeti eksplozijom, Ante Ramljak je otišao u legendu i narodnu pjesmu, idući u nizu je Fabris Peruško. Radnici Agrokora to smatraju politikom kontinuiteta, jer vrlo brzo nakon Piruške, dolazi Peruško. Plenki poručuje da nema panike i u pravu je. Renato Baretić smiruje javnost objašnjenjem kako je ovo tek drugi povjerenik u nizu, te da ih Plenki ima još šest na lageru.

Luka Modrić
1/6

SRIJEDA, 28. 2.

Nakon godinu dana, nakon stotina kilometara propješačenih u stilu profesora Baltazara, iz SAD-a, preciznije, iz Daytona u Ohiu, vratila se specijalna postrojba Povjerenstva za suočavanje s prošlošću i sadašnjošću. Izmislili su potpuno novi recept! Uzmi jednima, daj drugima, uzmi drugima, daj prvima, može u kupe, a može i u špade, ovdje obrni, tamo okreni, tu zeru crnog, ovdje zacrveni i kuhaj 72 godine! Problem je jedino što je jelo nejestivo svima.

ČETVRTAK, 1. 3.

HDZ bi malo ograničio demokraciju u Saboru, ujedinjena oporba baš i ne bi. Nervira vladajuće što zastupnici imaju toliko prostora za priču, treba to malo srezati, a oporba se dosjetila pa drobljenjem o svemu i svačemu odugovlači sjednicu. Tjera vlast na uzmak. Iako ih većina puka smatra neradnicima, zastupnici obaraju normu. Zijevaju, drže čačkalice među kapcima, ali ne odustaju. Poslovnik se brani do zadnjeg! Da su ovakav elan pokazivali i u drugim pitanjima, gdje bi nam bio kraj!

PETAK, 2. 3.

Svi su danas nježni prema generalu Glasnoviću, saborskom zastupniku i borcu protiv Udbe, udbaša, njihove djece i unuka. Žele ga poštedjeti odluke Općinskog suda u Zagrebu, koji je odlučio da Joža Manolić baš i nije oklevetao Tomicu Karamarka kada je izvolio izjaviti da je Tomo bio suradnik Udbe. Pravosudni petak zaokružuje Luka Modrić, kojeg DORH optužuje zbog navodnog laganja sucu u Osijeku. Nogometaši su zgroženi optužnicom. Prvi su se javili Pippo Inzaghi i Zlatko Vujović. Kažu da su oni cijelu karijeru padali u kaznenom i lagali suce i da je to nogometašima u opisu posla.

Luka Modrić
1/6

Komentara 59

SX
sudbina x
11:54 03.03.2018.

Ovo više nije slučajnost...Uvijek se pred neko veliko natjecanje izmišljaju afere i optužuju naši najbolji igrači...Ovo više nije slučajno već pomno planiranna diverzija...Kako u gospodarstvu, politici tako i u nogometu...Sve nam opstruiraju a mi to i dalje pušimo...

LU
lunar777
11:59 03.03.2018.

Ostavite Luku na miru, ako korumpirano udbaško pravosuđe nije u stanju uhvatiti kriminalca Mamića onda ne morate razapinjati najboljeg hrvatskog igrača u povijesti jer je igrao u vrijeme kada je apsolutno sve u hrvatskom nogometu korumpirano. Zašto Luka pored toliko drugih igrača? Uostalom, cijela ta simbioza tzv domoljuba kao što je Mamić i Čeda Prodanovića i Slokovića i pravosuđa je prozirna.

Avatar MK
MK
11:36 03.03.2018.

To prijatelji „fudbala i loptanja“ opet uništavaju „nogomet“ kao 1929 sa uvodenjem prvog fašizma (poznat kao Karadordevičeva diktatura) i pretvaranja „nogometa“ u „fudbal“... Uvijek se sjetim teksta jedne pjesme „Nova lica, scena ista...“... Nedaj se Kapetane - za Hrvatsku se ne predaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije