Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optuženi Bandićevi suradnici
Povratak na članak

Investitori zaradili 68 milijuna kuna na izmjenama GUP-a

Horvata i Jelavića i još šestero optuženika tereti se za namještanje GUP-a

Komentari 13

TO
torosito
00:19 12.06.2015.

Haha... u Hrvatskoj je grijeh kada investitor zaradi, nije ni čudo na nema stranih investicija u Hrvatskoj. Milanović kontrolira represivni aparat, naručuje optužnice, kontrolira medije, ali vidjet ćemo kako će se stvari odvijati kada sve te optužnice dođu na sud. Nadam se da će se uskoro tako institucije iživljavati i nad šerifom Milanovićem, neće vječni trajati moć i nedodirljivost Milanovića i njegove ekipe! Doći će na red Jakovinino pogodovanje interesnim skupinama kvotama za šećer ( šteta preko 150 milijuna kn), Zmajlovićevo pogodovanje pri preseljenju u zgradu ZagrebTower (šteta preko 21 milijun kn), novi ministar Varga pogoduje Vojkoviću bez natječaja s 8 milijuna kn, zanimljivo, Milanović je od Vojkovića kupio stan. Ranko Ostojić naručuje pokvarene helikoptere za mup i pogoduje pri nabavi automobila za mup, tu je još i Milanovićev povlašteni kredit Erste banke te kredit Ljubljanske banke i HBOR-a njegovog brata Krešimira, uhljebljivanje sdp-ovaca u apis, hrvatske šume, hrvatsku lutriju itd. Može selektivno raditi partijsi dorh i uskok, ali ništa nije vječno!

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
02:35 12.06.2015.

Vidi, torosito, je li to novi nadimak od Bandito? Okolo Banditosa je toliko korupcije i kriminala da bumo to odmotavali najmanje 10 godina, ajmo se kladiti.

VL
TO
torosito
00:26 12.06.2015.

Hrpetina gluposti od optužnica, ti svi projekti kojima se navodno pogodovalo su doprinijeli rastu zaposlenosti i razvoju Zagreba. To su bile zlatne godine za ZG gospodarstvo i upravo tada Zagreb radi iskorak i postaje najbogatiji grad u Hrvatskoj i regiji s BDP-om po glavi stanovnika od 18.500 eura, zaposlenosti koja se s 315 tisuća diže na 420.000, nezaposlenost pada na 7 posto. Npr. pogledajte koliko zaostaje za Zagrebom drugoplasirana Istra s BDP-om od 12.000 eura po glavi stanovnika. Bandić je od Zagreba napravio najbogatiji grad i zbog toga ga treba izgleda kazniti. Kako to da nema nigdje Mrak Taritaš među ovim optuženima i njezini potpisi su bili u tim dokumentima, gdje je Ivo Jelušić, uskok konstantno selektivno radi i zaobilazi sve kukurikavce. Uglavnom, kao i dosada uskok opet diže prašinu, prodaje maglu, optužuje, a dokazi na sudu su im klimavi što će i vrijeme pokazati. Imam samo jednu poruku za USKOK, pročešljajte tako Rijeku ili Split ako se usudite i ako ste tako nezavisni.

VL
DA
darwil
08:25 12.06.2015.

Torosito,kaj imaš te probleme u rasuđivanju odmalena ili sada od vrućine?Ako ti se bljuje vrijeme je da se posavjetuješ sa lječnikom.

VL
BV
Bijela Vrana
09:43 12.06.2015.

Jedan od takvih objekata koji je Mile sagradio sa pajdasima (ZM,Haljevo,Arh.Rusan ) iza bolnice Sv.Duh ,a sada kada prodaja kokosinjci nije isla, i ne bude , utukao je gradskih 10 miliona kuna u depandansu djecjeg vrtica . U neadekvatnom prostoru,oru, gdje djeca u "dvoristu" bez hlada ,s pogledom na bolnicko parkraliste iza debelih resetaka kao u Zoo- vrtu udisu ispusne plinove !!!

VL
DU
Deleted user
10:25 12.06.2015.

Ružno je veseliti se tuđoj muci i nevolji, ali osjećam zadovljstvo što je podignuta optužnica protiv ove družine. Naročito zbog toga što mi je dobro poznat lik i djelo nekih među njima koji su mislili da su nedodirljivi i da, zajedno sa svojim Velikim Vođom, mogu raditi što žele i da to mogu raditi koliko dugo žele.

VL
Avatar comparator
comparator
07:03 12.06.2015.

Imaju li građani nadzor nad pravosuđem ? Građani bi nekim tijelom trebali kontrolirati pravosuđe i birati suce neovisno o njihovom unutrašnjem ustroju . Politička korupcija izgleda je ogrezla do te mjere kad blokira zdravi razvoj cijelog društva. Pravosudni sustav je definitivno korumpiran i politički obojen.

VL
Avatar deziderij
deziderij
06:31 12.06.2015.

Koliko je ova naša banana država jadna, idiotska i s kretenskim zakonima i propisima vidi se iz tipična dva-tri primjera. Uveli su OIB ali on često puta ne važi jer trebaju i JMBG. Tražite zaposlenje ali osobna ne važi ( a do osobne se ne može bez domovnice ) morate još donijeti i domovnicu na uvid. Za bilo kakvu potvrdu mora se kod javnog bilježnika itd. itd. Uskok su oformili ali, kako se čini, samo forme radi jer i dalje se nemilice pljačka i izakoni se krše, i ponajviše, od samih zakonodavaca. Sudstvo je uglavnom za sitnozube i kazne za njih su uglavnom pravomoćne dok veliki rade što žele. Vladajući se stalno busaju u prsa kako živimo u pravnoj državi ali svatko normalan vidi da je ta pravna država samo mrtvo slovo na papiru. O silnim sitnim nametima kojima nas pljačkaju ne vrijedi ih ni spominjati. Kako na nas gledaju iz uređenih i pravnih država mogu samo pretpostaviti - vjerojatno sa zgražavanjem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.