Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo mito, pa gradi
Povratak na članak

Investitori: "Gradonačelnik je tražio da mu obnovimo stadion"

Hrvatskoj zamjeraju sporu birokraciju i namještene uvjete natječaja, a dijele je na dobre zone – poput Varaždina – i loše. Savjet je – ondje ne ulagati

Komentari 20

AC
acer
11:04 13.01.2011.

Kladim se da je riječ o Zadru. 5. grad po veličini ali stadion im je koma.

VL
LE
lebar
11:35 13.01.2011.

kaj bi sad ti strejndzeri htijeli mijenjati nase savrsene zakone i skidati lokalne mocnike prikazivajuci ih kao lopove,ha!! E,pa nece ici gospodo kapitalisti.

VL
OB
-obrisani-
08:25 13.01.2011.

Investitori: \"Gradonačelnik je tražio da mu obnovimo stadion a mi smo mu obnovili kuču i vikendicu i sada su navodno domoljubne hrvatine koje se sakupljaju na stadionu nezadovoljne i razočarane \"

VL
MP
mpusiu0107
09:31 13.01.2011.

Jednog većeg hrvatskog grada?? koga tu štitite ??? zakaj se ne objavi identitet grada i osobe???.............Varaždin je dobar za investitore zato jer je u Varaždinskoj županiji najmanji prosjek plaća......to se može primjeniti i u ostatku države samo kaj su jedino varaždinci kreteni koji rade za gumbe

VL
PI
PIDOČA
09:54 13.01.2011.

@ mpusiu0107 U Zagorju rade za gumbe??? Mi u Dalmaciji opće ne radimo,a euri sami dolaze!!!

VL
MP
mpusiu0107
10:02 13.01.2011.

PIDOČA Stari ti se onda jedini nisi snašel.........pošto su nam Varaždinske toplice cijelu zimu pune dalmatinaca koji odmaraju od naporne sezone........stari moj to košta A opet s druge strane i vi koji se niste snašli da hoćete raditi za gumbeumbe radili bi......frend ima firmu u Zadru........i od ovdje je ljude vukel tamo jer nitko nije htio radit za primanja koja nude Smanite apetite i doći će i investitori Stari moj poslodavci ne vole ćut vama najizgovaranije rijeći \"Vrag odnia prišu\"

VL
PI
PIDOČA
10:23 13.01.2011.

@mpusiu0107 je to je točno. a ko se može snać u ovoj državi? ja ne mogu nit šolde pribrojat /neam cajta/a kamoli trošit ili nedajbog posa nać:-))

VL
BU
Bugrer
10:52 13.01.2011.

Da ima manje lokalne i županijeske vlasti, bilo bi i manje problema i birokracije. Čemu oppće služe, osim zbrinjavanju podobnih?

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
11:19 13.01.2011.

Spora administracija !!! Pa eto i ja gledam kako činovnici još hodaju na posao u osam sati ,a radno vrijeme im je od sedam,da bi već u dva bili doma.Ima ih koji su već u sedemdesetim godinama pa se ne daju u mirovinu i sada netko od takvih očekuje da nešto riješi ili pokrene.U tim službama vlada totalna anarhija i teška nedisciplina i samovolja,a klijenta tretiraju kao najobičnije smeće.

VL
ZA
Zagorac
11:29 13.01.2011.

Evo hrvatske realnosti! Strani investitori navode varazdin kao primjer transparentnog i ne korupcijskog grada i kao takvog pozeljnog za investitore! al evo sad tu bajica i \"hrvatskih\" novinara da popljuju gradonacelnika Čekoha i iz grada varazdina naprave grad slucaj! Sinoc je govnar od novinara na jabuci tv sa svojim gostom toliko izblatio cehoka i vec su ga osudili! Valjda ce ga danas objesit jer je dobro radio u gradu varazdinu!

VL
VI
Vito
11:46 13.01.2011.

Što je tu čudno? Imate Zadar u kojoj vlada tvrtka \"Ploter\" sa svojih 80 (?) zaposlenih i gradi sve i sva po toj županiji. Prijatelji su ministra božidara kalmete i nitko ih nesmije dirati. A kako rade znaju njihovi \"podizvođači\".\". No, o tome se mora šutjeti, jer inače nema plaćanja već izrađenih poslova.

VL
MP
mpusiu0107
12:09 13.01.2011.

Zagorac Čehok je prije 10 g. radio dobro za Varaždin a poslijednjih 6-7 g. vrlo, vrlo loše.........navest ću ti samo jedan primjer koji je sad aktualan..........naime varaždinska T7 grupa je vlasnik u svim zemljištima na kojima je predviđena stanogradnja..........to nisu mogli kupovati i znati bez posredstva našeg nam gradonačelinika i gradske uprave.............i sad na kraju pošto grad i gradski stanovi nije započel radove.....grupa T7 tuži grad a parnica je teška 4 milijuna eura.......koju će navjerojatnije grad i izgubiti sudeći po ugovorima koje su napravili.............ovo je tipično izvlačenje novaca iz gradskog proračuna i pranje prek T7 grupe i njenog vlasnika Patafte koji je u odličnim odnosima sa Čehokom To je samo kap u moru........gdi je tu još zbrinjavanje otpada, pogodovanja zemljištima Pataftinoj ženi..............Pogodovanju kumu Ptičeku koji je sad u zatvoru radi malverzacija.............pa Pauk kojemu je dao 30-ak godina koncesije na štetu Varaždina žal mi je samo kaj još ima naivnih ljudi i puše njegovu spiku

VL
ZA
Zagorac
12:18 13.01.2011.

mpusio dal ti nisi hns-ovac? daj ja bi te molio pitaj si Čacica kako je njegov prijatelj i sad zamjena u saboru zlatko koracevic kupio \"LEPU\" iz lepoglave! To je postenje hns-a!

VL
MP
mpusiu0107
12:54 13.01.2011.

Zagorac Ne stari........ ja sam šljaker koji ima širom otvorene oči kojemu nemogu 4 ofarbane fasade i tri obnovljene ceste pomutiti um Neznam od kud ti uopće ideja ili informacija da sam ja HNS-ovac.........Čačić je za mene hrvatski Hitler i i niti na kraj pameti mi nije glasati za njega jer su oboje isti s tim da je Čačić još i bahati Nadam se da će ti naredno vrijeme, uhićenje Ptičeka i istrage koje se vode otvoriti oči i da nebudeš više ovca za šišanje

VL
ZA
Zagorac
13:02 13.01.2011.

Gle ne kazem samo ja da je varazdin jedan od najuredjenijih gradova u drzavi , da u varazdinu takoreci nema nezaposlenih to govore investitori, turisti itd! Ne kazem da nije bilo i nepravilnosti al tvrdim da je Čehok od varazdinaa napravio najljepsi grad u hrvatskoj! Pogledaj zagreb i varazdin i vidjet ces koliko je varazdin moderniji iako je mali grad!

VL
SN
snovak45
13:12 13.01.2011.

„Da su strani investitori nezadovoljni poduzetničkom klimom u Hrvatskoj zna i Vlada. Kažu kako im Ministarstvo financija \"nabija\" dvojbena davanja koja nisu jasno definirana zakonom, pogotovo vezana uz PDV… Vlada je dobro upoznata s našim problemima. Zašto ne djeluju? Potrebnaa je politička volja da bi se sredile stvari u državnim tvrtkama, ali i da bi se uhvatilo u koštac s lokalnim vlastima – kažu.“ Krivo, lokalne vlasti i svi drugi rade kako radi i politika – riba od glave smrdi i treba prekinuti s čišćenjem od repa.

VL
MP
mpusiu0107
13:20 13.01.2011.

Ja nisam nigde niti napisal da Varaždin nije jedan od najuređeniji gradova pa čak i u Europi........ali to se napravilo u prvom mandatu njegove vladavine i tu se stalo.......zakaj nije obnovil kirurgiju staru, neurologiju i još nekolicinu bolničkih objekata..................pa je u narednom periodu kraj jednog od najljepše uređenih gradova napravil deponiju smeca koje trune i siri nesnosan smrad (znam jer živim u blizini) a sigurno da ni ne djeluje dobro na zdravlje građana..... Kolko god je napravil (a napravil je puno) u prvom mandatu sad se po tome posral svinjski i iskreno se nadam

VL
MP
mpusiu0107
13:30 13.01.2011.

Još jedna stvar Zagorac Nezaposlenost.........živiš po starim podacima.........Varteks ti je otpustil par stotina radnika.....Cesta je otpuštala prije i otpušta sad 120 radnika......Mundus koji zapošljava 400-injak radnika je pred bankrotom.........Od stranih se je Quelle zatvoril.......Nekerman je zatvoril neke dućane i smanjill radnu snagu itd. itd.

VL
OB
-obrisani-
14:47 13.01.2011.

Na kraju koje glupo pitanje,,zašto ne djeluju,,?Pa zato jer ovu državu vode kriminalci!Od vrha do dnao su to sve kriminalci!

VL
KR
krka
17:07 13.01.2011.

Pazi ovo:svinje poduzetničke navode Varaždin za primjer, a ovdje nemreju niti na WC bez mita: Znači dilaju i negde se pogode sa drugom stranom, negdje ne. Kad se rasplete Varaždinska posla oko čupavoga i kompanije onda se bu najbolje znalo koga i kolko se plačalo da nekaj kupiš ili radiš!!! Najljepši grad kontinentalne Hrvatske korumpirana gamad: čupavi, Bakulić, Horvat Z. (stadion i dr...) , Kukec, Patafta, Kezelj, Ptiček... su pretvorili u slučaj. Neko bu rekel: pak delalo se..., vjerujte da delalo se, ali da se i ono kaj je mafija pobirala dalo u razvoj grada, Varaždin bi danas bil do Plitvice i obale Mure!!! Joj, pozabil sam na gos. di cappo Vovjvodu... ima ih još.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.