Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOĐA BOSANSKIH SRBA
Povratak na članak

Milorad Dodik: Bošnjaci su arogantniji u BiH nego što su Srbi bili u Jugoslaviji

Zagreb na Komšića gleda kao na parazita nad Hrvatima u BiH. Sve više stranaca smatra da fenomen Komšić može voditi raspadu BiH, a bošnjački političari najavljuju nastavak preglasavanja Hrvata.

Komentari 66

LI
linkser2
07:31 26.09.2020.

antipatičan ali... puno toga istinitog je rekao

VL
Avatar southman
southman
07:45 26.09.2020.

Dodik na glas govori sve ono što svi izuzev Bošnjaka u BiH misle. Bošnjaci nikada nece odustati od unitarne države i zato tamo nikada mira.

VL
DU
Deleted user
08:53 26.09.2020.

Uspostava trećeg entiteta je jedino rješenje za bosansko pitanje.

VL
MI
mismokanibali
08:33 26.09.2020.

Covjek je Hrvat, kao i Šešelj samo je zadojen udbo-četničkom propagandom ...

VL
Avatar Damating
Damating
09:34 26.09.2020.

Najviše mrzim kad netko kog ne podnosim kaže nešto pametno. U ovom intervjuu je 90% pametno rečeno.

VL
HA
Habuhabuhabu
08:49 26.09.2020.

Komsic u svojoj ekipi ima Hrvata. To su sve nelegitimni Hrvati koji rade protiv pravih Hrvata, a Dodik je veci Hrvat od njih.

VL
Avatar Sajko
Sajko
08:54 26.09.2020.

Bošnjaci čine sve kako bi zbližili Hrvate i Srbe u toj napaćenoj BiH

VL
MA
Marina21
10:31 26.09.2020.

Dodik je sto posto u pravu. Glavni razdor u BiH je Velikobošnjačka politika. Bošnjaci se ponašaju u BiH kao Srbi u Jugoslaviji i još su arogantniji a znamo kako je to završilo. Bakir se ponaša kao Milošević. Bakir je najbogatijiji čovjek na Balkanu kako je stekao to bogastvo trebala bi ispitati policija BiH. A možda mu je babo Alija ostavio. Dok sirotinja u BiH nema ni za kruh on je stvorio silno bogastvo. Za vrijeme rata se skrivao pod babinie skute a sad bi on ratovao. Da opet pošalje sirotinju da izgine o on bi iz duboke hladovine gledao što se događa. Nek Bakir ako želi rat uzme prvi pušku u ruke i na prvu crtu a ne slati sirotinju. Ako nemože doći do dogovora a to ne žele Bošnjaci onda treći entitet za Hrvate i nek svatko upravlja svojim djelom BiH. Hrvati najviše pune federalni proračun a iz njega dobijaju mizeriju. Bakir bi da bira Hrvatima prestavnike kao što je izabro svog podrepaša i pijanduru ljusku bijedu od čovjeka Sejdu Komšića kao da su Hrvati maloumni i nedorasli pa im treba netko tko će se brinuti i starati za njih. Sejdo Komšić podrepaš pijandura i ljudska sramota Bakira izedbegovića brani interese Bošnjaka bolje od Džaferovića a izabran je da predstavlja Hrvate.

VL
BL
Blacknemesis8
08:35 26.09.2020.

Ma, to sa bosnom je teska podvala. Opet ce, kada zatreba, puknuti u bosni. Da se htjelo mir,stabilnost i sigurnost, pozvalo bi sve za stol, i u 3 dana, sve rijesilo. I, to odavno. Prije 20godina. Ali, nije. Pitanje glasi...zasto nije. A, ove sada prepirke su potpuno bezveze. I, nemaju veze sa nicim. To se radi namjerno. Kako bi se odvratio interes. Bosna je ostavljena za neki drugi rat. To je istina. Tamo nije bilo dogovora niti cega biti. Dakle, mozemo kompletno zatvoriti vrata. Cisto gubljenje vremena.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
09:03 26.09.2020.

Međed je u pravu 100%

VL
DU
Deleted user
09:49 26.09.2020.

Jasno je da ovaj lik brani interese Srba i RS. ali to kaže jasno i glasno za razliku od muslimanskog vodstva Sejdo - Bakir koji grade islamističku unitarnu BiH . U politici nema ljubavi , samo interesi i stoga jeoga je suradnja sa Dodikom u interesu hrvatske politike u ovome trenutku ...

VL
Avatar MK3
MK3
11:35 26.09.2020.

...sa Dodikom se u 99% stvari ne slažem, ali mislim da kod ove izjave nit Zlatko Hasanbegović nema što prigovoriti Dodiku.

VL
𝐇𝐂
𝐇𝐑.𝐂𝐑𝐎
10:28 26.09.2020.

Bosna je stara Hrvatska pokrajina, nepravedno oteta 45-e

VL
LE
leftaardovska
11:09 26.09.2020.

ovaj put je u pravu, srbin ne laže ovaj put 🤣🤣🤣

VL
BL
Blacknemesis8
09:52 26.09.2020.

Ove i ostale price su odvracanje od pravog pitanja. Zasto nema pravog dogovora i zasto nema funcionirajuce drzave. Moze se i moglo se dogovoriti. Ali nije. Zasto ?! Zato da bosna ostane uvijek bure baruta. I, ako zatreba novi rat,, samo treba bosnu zapaliti. Tu su sva tri naroda. I,eto ti problema na Balkanu. Eto ti problema u europi. Dakle, EU i UN, dakle, Amerika, snose odgovornost za ovo stanje. Postave svoje ljude i nema dogovora. Vrlo jednostavno. Zar neko misli, da netko raspravlja o bosni, duze od 5 minuta, taj se vara. Eto, mira i stabilnosti nece biti. Odnosno dogovora. Sve dok sami neodlucimo, da to neodgovara nikome u bosni, i nademo kompromis. Ako su recimo, sva tri naroda ravnopravni, zasto se nepodjele ovlasti..?! Neko policiju, neko granice, neko upravu. A, ekonomiju, dakle, gospodarstvo, nek rjesava svako sam. Koliko rada, toliko para. I,sta je tu problem...?! Neka se svakog zaduzi za nesto i neka zato odgovara. Srbi granice, bosnjaci policiju, a hrvati upravu. Svaki Sud, neka ima 3 suca i gotovo. Ma za 5 minuta bi se pravi ljudi dogovorili. Samo zato da mi se nepetljaju neki stranci u jelo. Puno kuhara kvari rucak. Ako nema o necemu dogovora, nek se svako dogovara sam. Rjeseno. Gotovo. Sve ostalo je filozofija i nesposobnost. Neces..nemoras, idemo sami. Vazno je da se povezu firme i neka rade zajedno. Da radi ekonomija. Da se radi i zaraduje. Ako ima novca, manje je problema. Povezivanje i rad. To je formula. Pozz svim Hrvatima ma gdje bili. I Bosni.

VL
PS
popevke sAm slagal
10:32 26.09.2020.

Prvo, Srbi su bili i jesu još uvijek arogantni i to od 1918. , a ne samo u godinama raspada Jugoslavije. No i ovo priznanje jednog Srbina je veliki pomak. Drugo, bošnjaci muslimani su arogantni jer dobro znaju da sese Hrvatska mora zalagati za cjelovitu BiH iz obrambenih razloga. Ne može si dozvoliti da graniči sa jakom Srbijom, a ni nekakvom islamskom džamahirijom u srcu Europe. Može im se i zato to rade.

VL
LE
LearBL
08:03 26.09.2020.

Nema tu ljubavi, niti ima potrebe za tim, već dogovor i pragmatičan odnos. Dodiku je vazan most na Savi, a rijetki mogu vidjeti da ce tim mostom hrvatska roba dolaziti do kupaca u BiH, tako da je to obostrani interes. Komšić je anomalija, ali i putokaz šta bi bilo u BiH sa politikom jedan čovjek, jedan glas. Ako se prenese na niže razine, moguće je da Vlada Federacije BiH donese neke odluke koje su štetne po Hrvate i hrvatske interese i to bi dodatno usložnilo odnose.

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
10:43 26.09.2020.

Mile iz Laktaša pripovijeda istinu

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
10:58 26.09.2020.

Jedna unitarna i "gradjanska" BiH u kojoj dominiraju muslimani bi bila europska verzija Bliskog istoka... bomba sa vrlo kratkim fitiljem. Tu bi bilo jacih ratova svakih godinu-dvije dana, a ta nazovi drzava bi bila u nekoj permanentnoj napetosti i stanju ni rata ni mira. A te kontinuirane muslimanske prijetnje ratom u slucaju raspada BiH podsjecaju me na onu Milosevicevu poruku ostatku Jugoslavije... "ako zelite ostati u Jugoslaviji, bit ce kako mi kazemo, a ako zelite van onda ce biti rat". I bio je rat, koji je Milosevic izgubio iako je imao jednu od najjacih europskih armija na raspolaganju. Sto to muslimane cini tako bahatim i arogantnim da oni nekome prijete ratom?! Da mozda ne misle da se svakome tresu gace kad oni spomenu rat?! Mozda misle da ce im sultan Erdogan priteci u pomoc? Sultan nije u stanju ni sa "svojim" Kurdima izaci na kraj, sa Grcima je vec godinama na rubu rata, a ima nerasciscenih racuna i sa Bugarima... Takozvani Bosnjaci ocito nista iz povijesti nisu naucili, Otomansko carstvo je bilo imperija pa je podvilo rep i isparilo s Balkana, ali nazalost ostavilo je svoje isprdke koji i dalje rovare i sanjaju o "starim dobrim vremenima"...

VL
MA
Mama
12:05 26.09.2020.

suludo je kako Bosnjaci ne uće samo poslje 15-20 godina iz politike od koje su oni najvise stradali,kada to nije uspijelo Srbima koji su objektivno bili jaki neznsm kako ovi to rezoniraju,naravno,mislim na bosnjačke političare,ne narod.Ovo sigurno vodi u raspadd BiH koji nece moci bez rata a posto su Srbija i Hrvatska garanti Daytona ,da nekazem BiH,smijet ce se uključiti,bas se igraju vatre,ali u siromasnim drzavama političari se jako trude da ostanu u stolicama ,bez obzira na posljedice, a nacionalizam je uvijek dobro sredstvo za to

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.