Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORNI ZA NESREĆU POBJEGLI

Djevojka koja je autom udarila policajca i pobjegla na sud privedena u suzama

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.12.2019.
u 15:37

Također, saslušan je i 21-godišnjak iz Gospića zbog osnove sumnje da je kao suvozač počinio kaznena djela nepružanja pomoći i sprječavanje dokazivanja

Interventni policajac koji je na Božić u Gospiću kao pješak teško stradao u prometnoj nesreći izvan je životne opasnosti, stanje mu se bitno poboljšalo, doznaje Hina u zadarskoj bolnici.

Djevojka je, naime, nakon što je udarila policija i pobjegla, u suzama došla na ispitivanje u Županijski sud u Karlovcu, dok se policijac i dalje nalazi u Općoj bolnici u Zadru na liječenju, prenosi 24 sata.

Saslušavanje 19-godišnjakinje iz Gospića provodi se zbog osnova sumnje da je počinila tri kaznena djela i to izazivanje prometne nesreće, nepružanje pomoći i sprječavanje dokazivanja.

Također, saslušan je i 21-godišnjak iz Gospića zbog osnove sumnje da je kao suvozač počinio kaznena djela nepružanja pomoći i sprječavanje dokazivanja.

Još se ne zna hoće li ODO podnijeti zahtjev za istražni zatvor ili pustiti osumnjičenike na slobodu, možda uz neku mjeru opreza ili bez ikakvih mjera opreza, rekla je Maša Jurjević, glasnogovornica Općinskog državnog odvjetništva. 

Naime, glasnogovornik bolnice Edi Karuc kaže da se 52-godišnjak oporavlja na Odjelu neurologije jer je zadobio tešku ozljedu glave i prelome lica, no da nije bilo potrebe za operacijom i da bi „sve trebalo biti dobro“.

"Pacijent se pridiže iz kreveta i pomalo hrani, odnosno njegovo se stanje u ovih par dana bitno poboljšalo", rekao je Karuc.

Podsjećamo, za stradavanje policajca sumnjiči se 19-godišnjakinja, te policija u kaznenoj prijavi navodi da je ona 25. prosinca u 6.20 sati prouzročila prometnu nesreću na način da je upravljala osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake iz smjera Gospića u smjeru Smiljanskog Polja, i zbog nekretanja sredinom obilježene kolničke trake prednjom desnom  stranom automobila udarila u 52-godišnjeg pješaka koji se kretao uz kolnik.

Naime, kako je ranije izvijestila policija, nakon nesreće se vozačica automobila, s 21-godišnjim suvozačem, odvezla automobilom s mjesta prometne nesreće, nisu pružili pomoć pješaku iako su to mogli učiniti bez veće opasnosti za sebe ili drugoga, te o tome nisu obavijestili policiju, iako su oboje bili svjesni da je pješak ozlijeđen.

„Potom su se s ciljem prikrivanja prometne nesreće ponovno vratili na mjesto prometne nesreće i s kolnika uklonili desni retrovizor koji je otpao s automobila kojim je 19-godišnjakinja upravljala“, stoji u priopćenju.

 

 

 

Komentara 49

Avatar Zgubider..
Zgubider..
16:19 28.12.2019.

Kod nas se vožnja automobilom olako shvaća, bez da se razmišlja kakve posljedice mogu izazvati nepažnja, prevelika brzina, alkohol, droge i mobilni telefoni!

NN
nikola.nikola50@hootmail.com
15:59 28.12.2019.

Sada kad je otkrivena plače, pa ostani do kraja ponosna kao i kad si pobjegla s mjesta događaja, ne bi imao nimalo milosti prema takvima.

PR
prajdali100
16:15 28.12.2019.

Poslije svega što je uradila treba joj priuštiti da plače 10 godina u zatvoru.Što se mene tiče ne mora plakati nek se krivi do neba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije