Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trump:
Povratak na članak

Intervencija na Bliskom istoku najgora odluka u povijesti SAD-a

"Sjedinjene Države će polako i sigurno vratiti naše izvrsne vojnike doma", tvitao je Trump dodajući da su sukobi na Bliskom istoku stajali Sjedinjene Države 8000 milijarda dolara i tisuće života

Komentari 4

ZI
zimerman
20:25 09.10.2019.

Super potez od Trumpa

VL
TE
TEUTA
17:37 09.10.2019.

A koliko si dobio ?

VL
TO
Toni66
10:04 10.10.2019.

Intervencija na Bliskom istoku najgora odluka u povijesti SAD-a, interesantno je to što zna svaki najobičniji konj i svi ćute i ne smiju da da pisnu - napišu ili kažu ( kao da je Staljin živ u Americi i naa vlasti ?) u tome smjeru kada Ameri odluče .I sada tek kad se Američki predsjednik usudi da kaže istinu eto sada ćemo to tek 5 godina kasnije smjeti objaviti i priznati realnu istinu ..( Još da netko pokuša da izračuna nastalu proizvedenu štetu u stotinama tisuća milijardi dolara pogođene rasturene države ka tome ) O ljudskoj tragediji i totalnoj sramoti (Boksač svjetski prvak protiv trogodišnjaka u ringu ) ako ćemo iskreno ali bolje ne , jer do sada su Amerikom vladali "samo jako prejaki pametni" predsjednici a sada gle ovoga kojega su im Rusi pomogli izabrati usudi se istinu da govori i to nikako ne ide u pametne mozgove - eto tako mi se to "sve čini" kako vidite Rusi su koliko po relitetu iznad vrhunske Demonkracije, i to ohoho ... ( Kako vidite pišem kako mi se čini znači ako je što nekome jako protiv prijatelja i svjetskog Policajca nije to se meni samo čini !!!) I nije za brisanje .... Koliko Zapad strada kroz takvu politiku bojkotiranja ratovanja ( 18 godina Afganistana po 10.000 smo civila bude ubijeni godišnje a o Talibanima se ni ne javlja jer nbi bilo skoro 50 država zapadnih naoružanih do zuba tamo sa Ameima da nema "posla"- po meni proizvodiš djecu siročad stradali im očeva u vlastitoj domovini . Koja sveopća tragedija ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.