Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glupost ili diverzija?

Internetski rat pred izbore: Hrvoje i Janez postali 'miljenici Srbije'

kompjuter
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
27.01.2014.
u 11:53

Pojavile su se dvije potpuno iste pohvale predsjedniku SNS-a Aleksandru Vučiću, s jednom razlikom da je prvu napisao "visokoobrazovani Hrvat, a drugu "visokoobrazovani Slovenac".

Facebook i Twitter su se jučer u Srbiji užarili nakon što je otkrivena pomalo nemušta predizborna kampanja u kojoj za Aleksandra Vučića "navijaju" visokoobrazovani Hrvat i Slovenac, Hrvoje i Janez, i to sa istom porukom, piše Blic u članku "Janez i Hrvoje, miljenici Srbije"

Na portalu B92, u roku tri dana, su se pojavile dvije potpuno iste pohvale predsjedniku SNS-a Aleksandru Vučiću, s jednom razlikom da je prvu napisao "visokoobrazovani Hrvat Hrvoje iz Zagreba", a drugu "visokoobrazovani Slovenac Janez iz Ljubljane".

Glupost ili diverzija?

Na društvenim mrežama u Srbiji se odmah povela rasprava je li ta nespretna kampanja djelo stranačkih aktivista Srpske napredne stranke "koji su istrenirani da pišu šablonske komentare" ili se ipak radi o "diverziji" aktivista Demokratske stranke koji su željeli da im protivnici ispadnu glupi.

I Hrvat i Slovenac u porukama žale što u njihovim državama nemaju "osobu kao što je Aleksandar Vučić "koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala te ekonomskog uspona države". "Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ", piše u obje poruke.

>>Vučić donio odluku o izvanredni​m parlamenta​rnim izborima

>>Srbiju u EU vode Slobin i Šešeljev đak

Komentara 1

XA
xaron
14:41 27.01.2014.

Ako se zamjene imena premijera, ima toga i kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije