Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAIZGLED SE ČINI OČITO

Apsurdna rasprava o tome u kojem je smjeru okrenut muškarac na ljuljački

Foto: Screenshot/Twitter
26.12.2019.
u 16:52

Neki su raspravu mudro riješili s riječima kako oni drugi nikada nisu bili na ljuljački i kako se to vidi prema njihovim odgovorima.

Potrebno je tako malo da se Internet posvađa i da rasprava o nečemu tako nebitnom zapali ljude diljem svijeta. Prije nekoliko godina glavna tema bila je haljina za koju su neki mislili da je bijela i zlatna, a drugi crna i plava.  Kraj ove godine, pak, obilježit će snimka muškarca koji se ljulja na ljuljačci u snijegu. Naime, kratka snimka pojavila se na TikToku odakle je podijeljena na Twitteru. te nije dugo trebalo čekati da dođe do užarene rasprave. 

Ljudi su podijeljeni oko toga je li muškarac okrenut prema kameri koja snima video ili je okrenut prema građevini koja se nalazi na snimci. Iako je jedna od opcija očita na prvi pogled, samo nekoliko sekundi je dovoljno da zbuni ljude i izazove možda najapsurdniju raspravu ove zime. 

 

- Ne vidim kako je ovo debata. Očito je da je on okrenut prema kameri. Nije mi jasno zašto se o ovome raspravlja - istaknuo je jedan od komentatora snimke. 

Drugi se pak nije tako lako dao uvjeriti: - Okrenut je prema kameri. Da je okrenut prema zgradi i pogledajte dobro gornji stup, to se ne bi trebalo vidjeti što znači da gornji stup je ispred njega, odnosno on je okrenut prema kameri. Nema na čemu. 

Neki su raspravu mudro riješili s riječima kako oni drugi nikada nisu bili na ljuljački i kako se to vidi prema njihovim odgovorima. 

Odgovora na to nema, s obzirom na to da nije poznato tko je na snimci pa vrlo vjerojatno misterij muškarca koji se ljulja nikad neće biti otkriven, piše The Mirror. 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagizagi
18:05 26.12.2019.

tak je okrenut da mu je guzica iza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije