Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Intelektualac s doktoratom Dejan Jović trebao bi razumjeti interes javnosti

Pristupio sam Dejanu Joviću dva puta s molbom da razgovaramo o njegovoj dvojakoj ulozi profesora i predsjednikova savjetnika. U oba navrata odbio je išta reći

Komentari 17

DU
Deleted user
12:37 07.04.2014.

budi ti crvena krpa kolko hoćeš., zahvaljujući tebi, za tvog šefa će glasati samo oni koji ne vole hrvatsku

VL
VE
verakruz
14:47 07.04.2014.

Najbitnije je da je "Novi Bijeli Pravednik" uvjerljivo "najpopularniji" političar u Hrvatskoj! Po nečijim anketama koje su masno plaćene i bombardiraju nas u udarnim terminima sa "rezultatima" istih. Poruka je - narode ne trebaš ni izlaziti na izbore jer je naš "crveni vođa" toliko omiljen da će dobiti 101 % vaših i naših glasova...

VL
AS
asi2013
12:40 07.04.2014.

Što Vam je, smjenjivanje Jovića London nikada neće odobriti!

VL
KA
kafka
12:30 07.04.2014.

Dio doktorata se 'dijeli' regrutima nečijih interesa. Tako kada se radi o sumnjivcima ne vjerujte niti u doktorat i ne nazivajte ga intelektualcem. . . . . . . . . . . . Radi se o plaćenicima čija specijalnaa uloga traži visoku poziciju i 'intelektualnost' se dobiva dodjelom doktorata kao što se nelima dodjeljuju specijalni prislušni uređaju, pištolj ili uzorci otrova, antraksa, i sl. . . .. . . . . . Doktorat u nekim slučajevima može biti i sredstvo širenja i nametanja nečijeg utjecaja.

VL
ST
stosidusa
15:13 07.04.2014.

joj, koji članak u rukavicama!!! treba otvoreno reći: tog tipa već godinama plaćaju porezni obveznici rep. hr, a on tu državu mrzi i nikad je nije želio, kao i onaj yusi za kojeg radi!!!

VL
BI
billynik
22:26 07.04.2014.

Jadna zemljo u kojoj je predsjednik čovjek koji ne voli svoju zemlju a savjetnik mu još manje. Mislim da se ovako nešto u povijesti nije dogodilo da sve važnije funkcije u zemlji imaju ljudi koji tu državu nisu željeli a ni sada je ne vole.

VL
BL
Blekpanther
12:35 07.04.2014.

Krasan je ovaj Krasnec ali usporedbu sa Bandicem i Kerumom nisam razumio. Znam da jedan Hrvatsku mrzi iz dna duse ili Krasnec smatra ako je nekakav doktor da ima pravo mrziti drzavu u kojoj je zaposljen kao glavni analiticar ilii savjetnik predsjednika drzave. Moze drzavu jos vise mrzit ali funkcija koju obnasa je sa time ne spojiva, ali izgleda vecini Hrvata koji se kunu u Jugosipovica to nije jasno pa ni nasem dragom Krasencu. A ako on nesto ima u ruci protiv Bandica i Keruma nek se obrati institucijama drzave koje "rade svoj posao" to mu nitko ne brani!!!

VL
DU
Deleted user
13:58 07.04.2014.

zar večernji nema ništa ljepše pametnije i hrvatskije objavljivati osim tih crvenih krpetina koje mrze sve što je hrvarsko

VL
CI
cicibela
15:23 07.04.2014.

Britansko – srpska postava koja na Pantovčaku glumi Ured hrvatskog predsjednika, pokazala se kao vrlo loša glumačka družina. Ne znaju glumiti, pa jasno i otvoreno zastupaju srpsko-britanske stavove. No, kako im udbaški šefovi polako odlaze na suđenje u Njemačku, gubee snagu, pa njihove uloge postaju groteskne, a oni izloženi sudu javnosti. Neka još malo statiraju dok se scena ne promijeni.

VL
DU
Deleted user
12:44 07.04.2014.

ali kako političari pale na guranje, ni joviću nije još došlo u glavu da je on taj radi kojeg Josipović može izgubiti izbore i da bi ga trebao potjerati, što prije, ne učini li to, lako može izgubiti izbore

VL
DU
Deleted user
16:41 07.04.2014.

vi kojim ne smeta ta srpsko -britansko- udbaska ispostava na pantovcaku jovic, perkovic, tatalovic, buda loncar, mojzes vrabec......neka opet glasaju za "mozda" predcednika he he he

VL
PA
patria
15:21 07.04.2014.

Dejan Jović itekako ima osjećaja za interese, interese svoga naroda i njegove matične države. Pravo pitanje ovdje je da li Hrvati koji omogućuju jednom takvom tipu da iskorištava hrvatsku državu i poziciju na kojoj se nalazi za svoju rabotu imaju osjećaja za vlastite nacionalne interese.

VL
CA
cavecanem
18:25 07.04.2014.

nije problem u joviću, problem je u onome čiji je on glavni analitičar, eto ja iz pozicije nekog tko nema doktorat poput jovića i njegova šefa, mislim da je apsolutno sramotno zadržati jovića na bilo kojem mjestu u državnom aparatu nakon njegove izjave da je jugoslavija najbolje rješenje za male narode, jugoslavija koja je bila agresor na hrvatsku čiji je predsjednik (sic!) ujedno i jovićev poslodavac, meni osobno neshvatljivo, neprihvatljivo i sramotno (uz ogradu da nemam doktorat poput gore spomenutog dvojca pa sam vjerojatno glup i ne razumijem veleumove i njihovu logiku)

VL
PM
perica_mali
22:52 07.04.2014.

da dvostruko državljanstvo ... aaa.... hrvati sram vas i stid bilo

VL
TT
tik tak
08:10 08.04.2014.

E moj Krasnec opet upotrebljavaš stare fore prvo opali po jednoj osobi(Jović) onda da bi stvorio ravnotežu opali po suprotnoj strani(Bandić,Kerum)prozirno,sirovo,jadno novinarsko dodvoravanje!!!

VL
UR
urbanum
20:17 07.04.2014.

Pozicija glavnog analitičara Predsjednika R.H. optimalna je za politički aktivizam g. Jovića. Bio bi iracionalan da uz ono što radi ( a itekako radi ! ) čini bilo što suprotno svojoj politici te via facti i politici Predsjednika R.H. Ta politika naravno nema nikakve veze s onom koju je službena hrvatska politika vodila u razdoblju 1990-2000. To što je ta druga i dapače bitno različita politika oličena u liku Predsjednika R.H. I. Josipovića prihvatljiva vodećim centrima moći u Hrvatskoj danas za centre moći u EU je optimalno rješenje. Za hrvatske nacionalne interese naravno to nije tako. Tek kad izjave poput posljednjih izjava g. Jovića budu konkretizirane u novim hrvatskim omčama i zamkama hrvatskim će konformističkom elitama proraditi "savjest"...Do tada slušajte ankete u kojima se analizira "rejting" Predsjednika i njegovih fiktivnih protukandidata.

VL
M1
marin_11
22:21 08.04.2014.

Pa što to nije jasno kod Dejana Jovića - glavnog lobista Srbije u uredu predsjednika RH da bi trebao objašnjavati i govoriti ? Samo zadnji naivci ne razumiju njegovu ulogu kod yu-sipovića ! Bijedna smo mi država. Samo si pokušajmo zamisliti obrnutu situaciju - da je glavni savjetnik srpskog predsjednika čovjek koji otvoreno lobira za Hrvatsku - to je svakom normalnom i zdravom čovjeku utopija. Guske u magli ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.