Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrsić najavio
Povratak na članak

'Inspektori rada će ići u tajne nadzore, poduzeća neće znati kada dolaze'

Pod novim ovlastima inspektorata bit će pravo izvida, oduzimanje dokaza i video materijala, nadzor i pravo ulaska u tvrtku, a ići će i u tajne nadzore

Komentari 49

BA
Balija
11:25 08.12.2013.

Ovi inspektori trebaju pod hitno da uđu u to isto ministarstvo da naprave reda u samo ministarstvu pa poslije da se pokrenu na zacrtanom planu.Da krenu u napad na naj sitnije kafice,tržnice ,restorane i tako dalje.

VL
OS
osica
11:44 08.12.2013.

ma zapravo ništa drugo ni ne znate osim tajnog snimanja, praćenja , upadanja u objekte , zatvaranje objekata 8 dana uz plaćanje ogromne kazne , za dvije kune viška u blagajni......... - nastavite i izmišljajte - rezultati su bajni aezultati su bajni a investitori samo čekaju i ovi koji su tu da se maknu u okruženje gdje se najprije radi, ostvari, a onda prati kazni, a zatvara na vrijeme i za velike propuste. Ima dojam da se bavite sitnicama, mažete nam oči a vi imate dobre plaće, skupe aute i mobitele, jeftinu klopu dok je narod gladan vaši župani "pojedu na teret naroda 500.000 Kn" samo naprijed . vaša županica se po tom pitanju nije izjasnila. Možda će kum.

VL
A7
A7ibaba
11:10 08.12.2013.

Samo im dajte jos vece ovlast tako da budu jos vise korumpirani nego sto su sada.

VL
BA
Black Angels
11:27 08.12.2013.

neznam da li ON zna,,,,da ce isnpektori sada cesljati i SDP sa koalicijom,,,i nece znati kada i gdje,,,jer svi miistri su korumpirani to je naucno dokazano i svako malo dijete u hr to sada vec zna

VL
Avatar marela
marela
12:11 08.12.2013.

koliko je meni poznato inspektorat ubija poduzetnike, nema kod njih preventive niti će je biti. porezna je mila majka u odnosu na njih. kod porezne barem imaš konkretne brojke na papiru, a ovi te mogu kazniti i kažnjavaju radi budlaštinaa i gluposti i to kojom kaznom - većom nego za ne plaćanje poreza. Ako imaš knjigu žalbE a nemaš knjigu žalbI, bolje da te nema ili ako žena radi na mjestu prodavača a na pločici joj ne piše prodavačica, naježio si toliko da ćeš morati zatvoriti butigu .......Muka mi je od svih gluposti i nelogičnosti. umjesto da se u ovim kriznim okolnostima štiti svako radno mjesto inspektorat ubija radna mjesta kao da svoju plaću ne dobiva iz državnog propračuna već sa Marsa.......

VL
JS
ja sam gladan
16:02 08.12.2013.

Ministarstvo će raspisati ntječaj za nabavu crvenih lajbeka, trenčkota i crnih šešira. Uhljebit će one stare špije koje su nekad vrebale pred crkvom i drukale tko ide u crkvu i tko krsti dijete! A ja poručujem, u ime 370000 nezaposlenih, dajte nam stvorite radna mjesta, da možemo raditi! A ovaj lov na rad na crno , objesite mačku na rep! Više nema ni rada na bijelo! Miraleme,mašala!

VL
BA
Black Angels
12:13 08.12.2013.

ovaj je,,,,zamrsio...sve oko sebe,,,jadan,,,ni sam vise nemoze ,,,odmrsiti

VL
Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
12:09 08.12.2013.

da li ćete i u inspekcije predstavništva ostalih eu tvrtki? ova porezna, inspekcijska, financijska tiranija direktno vodi u preregistraciju mnogih tvrtki u države EU. na taj način će proračun ostati u još većem rasulu. Islandska formula ne pada napamet poltronimaa jer tada mogu svoju stražnjicu ugroziti, a to im ne pada napamet.

VL
DU
Deleted user
18:06 08.12.2013.

Ako će od inspektora napravit komandose, morat će ih shodno tome i platiti. Makar da imaju za nove gume na privatnom autu kad im ih iskidaju

VL
NB
Navrnuti Bracanin
15:57 08.12.2013.

Hej takozvani socijaldemokrati pokazalo se gdje ste jedino dobri. Dobri ste u donošenju represivnih mjera kojih se ni Staljin nebi postidio. Carini samokresi i dozvola da nas opresreću na ulici, Mršićevim talentima samo samokresi nedostaju a sve ostale dozvole imaju da maltretiraju nedužne građane, financi zatvaraju lokale i plijene imovinu bez pravomoćnih presuda. A tek ste na pola mandata. Do kraja mandata samo vam je nebo limit. Prekipi li ljudima skrivati će te se po rupama.

VL
US
U sridu
11:53 08.12.2013.

Ova ekipa na vlasti stvara policijsku drzavu,to vodi u fasizam,ovaj narod to nece tolerirati i molim Boga da se sto prije probudi.Koji se milijuni trose u razne jugo i homo udruge da bi to sve platio hrvatski radnik koji radi u bjedi i neimastini.

VL
DU
Deleted user
11:38 08.12.2013.

Ovdje se opet prejudicira poduzeca ili poduznike ili .... kao vec subjekte koji nesto uvjek varaju/skrivaju od drzave i stavlja sve u isti kos sve zajedno , ....sada cemo ih tajno pratiti i nadgledavati!! . Da li je to joso jos jedan primjer kako nestvarati poduzednicku klimu u ovoj drzavi? ....da li postajemo policijska drzava u kojoj je sve pod apsolutnom kontrolom?

VL
C5
c54t21q2
14:56 08.12.2013.

I sada ce mi netko reci da to nije diktatura!Ovako se radilo jos za vrijeme bivse drzave zatim u rumuniji,albaniji,ddr-u...

VL
DO
doktorica
14:16 08.12.2013.

a radnici će i dalje robijati onako kako se gazdi svidi,pa ako treba i po noći i po danu a da ih ne plati.Uzalud vam sve inspekcije.....

VL
Avatar Neron
Neron
12:39 08.12.2013.

A zato Vlada računa na porast BDP-a o 0,6%!!! A ja pomislio da planiraju porast proizvodnje, veću zaposlenost... Računica je jednostavna: još su dvije godine na vlasti pa treba naći para za te dvije godine. Većim porezima i kaznama, istina, zatvorit će popriličan broj tvrtki, ali koga briga? Tim će se baviti neka nova vlada - jer tko će, k jarcu, glasati za ovakvu Vladu ponovo?!? A iz proračuna će crpsti neku pinkicu kao parlamentarna stranka dok narod ne zaboravi, pa ih opet dovede na vlast.

VL
L0
luena 01
11:32 08.12.2013.

U njemackoj ne ide Arbeitsamt u nadzor firmi nego Zoll...

VL
JK
ja-kan
14:11 08.12.2013.

Samo glup čovjek može očekivati da je represija rješenje. I SSSR je imao NKVD, KGB koji su isto tako vršili represiju pa im to nije pomoglo da žive u blagostanju. Čak naprotiv, ako država primjenjuje represiju prema građanima, građani žive pod represijom !!

VL
TE
TechnoCroat
15:13 08.12.2013.

Ja procitao naslov i poveselio se da je to inspekcija drzavnih i javnih ureda, kad ono... To mi vise lici na "SS " nego na "Arbeitsamt" u Njemačkoj".

VL
MA
Manolic
13:27 08.12.2013.

Iz procitanog gore zakljucujem da je ministar Mrsic favorit medju budalama!!

VL
LO
lojtra
11:49 08.12.2013.

Znači još žešće na prokletog privatnika - lopova koji si je zamislio nešto proizvesti? E pa drugovi, ostat ćete duuuugo zapamćeni i biti "vječna oporba"!! SDP-ova gospodarska politika stane u dvije rječi: NAMET i KAZNA!!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.