Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U srcu sezone

Inspektori nemilosrdni - zapečatili i jedini kafić na trajektu za Hvar

Trajekt Tin Ujević, portal
Ivo Cagalj/PIXSELL
15.08.2013.
u 09:32

Žedni putnici planirali su skratiti dva sata dugo putovanje osvježavajućim napitkom. No mogli su jedino gledati u pečat Porezne uprave i zatvorena vrata jedinog kafića na trajektu

Iako je srce sezone porezne inspektore ništa ne sprječava da zbog pronađenog viška, manjka ili bilo kakve druge nepravilnosti u poslovanju ugostiteljske objekte - zatvore.

Nisu pošteđeni niti trajekti. Porezni inspektori na turneji Jadranom pronašli su "grešku u poslovanju" i u kafiću na trajektu Tin Ujević. Kako nam je rekao koordinator 3. plovnog područja Jadrolinije Ante Mrvica, objekt je zatvoren u utorak ujutro i bit će u tom statusu pet dana, odnosno, otvorit će se ponovno u nedjelju. 

Putnicima na trajektu osigurana je pitka voda, a funkcionalan je i aparat s pićem, no upitno je hoće li biti dovoljno pića za sve one koji požele napitak. Ostaje im i opcija da svoje napitke kupe pu nekoj od trgovina prije ulaska na trajekt i osiguraju si piće tijekom puta, ukoliko im samo voda nije dovoljna.

Prema pisanju Novog lista, isti objekt zatvoren je i prije deset dana, no Ante Mrvica iz Jadrolinije rekao nam je kako tada nije bio objekt zatvoren te da je ovo prvi put da je porezni inspektori stavili pečat na vrata ovog kafića na trajektu, koji nije u vlasništvu Jadrolinije. Vlasnik je, navodno, jedan ugostitelj iz Rijeke.

Podsjetimo, u "češljanju" objekata duž Jadrana porezni inspektori zatvorili su i popularni Carpe Diem Beach na Paklinskim otocima. Sličnih prizora bit će vjerojatno još...

>>Dubrovnik: Platila 200 kuna kazne jer nije imala račun

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije