Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni situacijom
Povratak na članak

Inicijativa građana Vukovara o dvojezičnosti upućena i čelnicima države

Predstavnik inicijative Damir Maduna rekao je da je do organiziranja inicijative došlo jer su kao građani nezadovoljni razvojem situacije u gradu, ali i da se situacija dodatno radikalizira

Komentari 5

BO
Bosut
23:49 25.09.2014.

Predstavnik inicijative Damir Maduna nije rekao gdje su pare koje je dobio na račun dok je bio u Stožeru za obranu Hrvatskog Vukovara? A čitam danas da se od šišljagića očekuje i neki stan g, Maduna?

VL
Avatar Panonicus
Panonicus
21:19 25.09.2014.

spašavanje poraženih "vojnika" Josipovića i Milanovića -pljuc

VL
Avatar Panon VU
Panon VU
00:00 26.09.2014.

Ova inicijativa, kao prijelazno rješenje do odrastanja nedoraslih, marginalnih i minornih, a vrlo glasnih i ratobornih, izgleda zaista dobro! Šibajte ovu ideju što žešće kroz medije da vas karamulci u trenucima osipanja im stranke ne bi nadglasali! I ovaj jee članak tako naglo potonuo među nevažne jer je karamulcima to u interesu. Mislim da ste pogodili opciju koja zadovoljava sve u gradu i držim palčeve!

VL
Avatar mama mia
mama mia
16:35 25.09.2014.

bravo decki

VL
MA
marijofil
17:49 30.09.2014.

E, pa ne može tako. Što će onda čekićari? Protiv čega će prosvjedovati? Kako će HDZ zadržati Vukovar ako se stvari u gradu unormale? Njima treba grad slučaj jer jedino tako mogu musti i ovo malo mrtvog grada što je ostalo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.