Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE ANALITIČKE KUĆE

Silvio Kutić i Infobip dobili prestižnu nagradu

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
05.02.2021.
u 10:54

Zanimljivo je da se za nagradu koju je dobio Kutić ne nominira, nego je dodjeljuje poseban žiri onima za koje procijeni da su najbolji

Ugledna analitička kuća Juniper Research nagradila je vodnjansku tvrtku Infobip i njezina direktora godišnjim nagradama Future Digital Awards for Telco Innovation.

Riječ je o nagradi koja uvažava proizvode, tvrtke i ljude u telekomunikacijama koji su najviše utjecali na inovacije u poslovanju i tehnologiji ili u sigurnosti. Infobip je dobio nagrade (Platinum Winner) za najboljeg RCS (Rich Communication Service) i CPaaS (Communication Platform-as-a-Service) pružatelja usluga, a uz to je Silvio Kutić nagrađen titulom „Mover and Shaker in Telco Innovation“, odnosno nagradom za najutjecajniju osobu u telekomunikacijskim inovacijama.

– Čast nam je osvojiti te ugledne nagrade analitičara industrije u kojoj poslujemo. One su dokaz odličnog rada cijelog Infobipova tima i dobrog smjera razvoja naših komunikacijskih rješenja. Pred nama je velik i ambiciozan put i praktički njime tek krećemo – rekao je Silvio Kutić, direktor Infobipa.

Zanimljivo je da se za nagradu koju je dobio Kutić ne nominira, nego je dodjeljuje poseban žiri onima za koje procijeni da su najbolji od najboljih u svojoj kategoriji. U povodom dobivanja dvije platinaste nagrade, Matija Ražem, viši potpredsjednik Infobipa, rekao je da Infobip redovito ističe prednosti i koristi koje tvrtke, mobilni operateri i krajnji korisnici imaju od RCS standarda za slanje poruka.

– Danas kad smo svi jako povezani, RCS kao dio CPaaS ekosustava ima svoje mjesto među kanalima za komunikaciju s korisnicima. Iznimno se ponosimo nagradom za najboljeg pružatelja usluga u obje kategorije. Zahvaljujem Juniper Researchu i našim klijentima koji su nam poticaj za daljnji rad i razvoj – rekao je.

Tvrtka Juniper Research osnovana je 2001., dakle usred puknuća dot-com balona. Tony Crabtree, konzultant koji je tvrtku osnovao, može se danas pohvaliti da je Juniper jedna od vodećih analitičkih tvrtki u mobilnom i digitalnom tehnološkom sektoru.

Komentara 1

BG
Blade_Gunner
11:29 05.02.2021.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije