Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS

YouTuber prestravio svijet: U live prijenosu ubio trudnu djevojku

Trudnu djevojku je poslao na balkon, umrla je od pothlađivanja
Foto: Youtube
1/3
04.12.2020.
u 11:50

'Kvragu, ne osjećam joj otkucaje srca', rekao je pratiteljima sjedeći za kompjuterom, dok se beživotno tijelo djevojke nalazilo na kauču.

Ruski Youtuber Stas Reeflay (30) pred kamerama je ubio svoju djevojku Valentinu Grigorjevu. Da cijela stvar bude još stravičnija, 28-godišnjakinja je bila trudna.

Naime, nesretna je Valentina preminula od posljedica ''neslane šale'' svog dečka. YouTuberu su obožavatelji platili 1000 dolara kako bi izveo ''prank'' i zlostavljao svoju djevojku u live streamu.

Zbog toga je okrutni Stas Valentinu, koja se nalazila u ranom stadiju trudnoće – potjerao na balkon na temperaturu manju od ništice te je natjerao da odjene samo donje rublje, piše The Sun. 

Valentina i dijete preminuli su od posljedica pothlađivanja. U šokantnoj snimci prikazan je i trenutak kada ju je unio u kuću.

"Vayla, jesi li živa? Zečiću moj, što je s tobom? Vayla, Vayla, kvragu, izgledaš kao da si mrtva. Zečiću, hajde... Reci mi nešto... Brinem se", čuje se Stas na snimci koja ledi krv u žilama.

Nakon toga se obratio obožavateljima koji su ovo ubojstvo pratili u realnom vremenu.

"Kvragu, ne osjećam joj otkucaje srca", rekao je pratiteljima sjedeći za kompjuterom, dok se beživotno tijelo djevojke nalazilo na kauču.

Pratitelji su pozvali policiju i hitnu pomoć, koja je mogla samo ustanoviti smrt mlade djevojke. 

Ovo nije prvi put da je ''influencer'', koji je za život zarađivao donacijama obožavatelja, bio nasilan prema djevojci. U jednoj od prošlih snimaka, na nagovor pratitelja, poprskao ju je suzavcem.

Za stravično ubojstvo Valentine i njihova djeteta, ako se dokaže da je preminula od posljedica pothlađivanja, prijeti mu tek – dvije godine zatvora. Trenutačno se nalazi na psihijatriji, gdje je u razgovoru sa stručnjacima izjavio: "Za čime da žalim? Nisam ništa napravio." 

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
12:40 04.12.2020.

Pratitelji bilo koje vrste su idioti!

BF
bf22
13:34 04.12.2020.

You tuberi, influenceri,starlete....egomanijaci-paraziti modernog doba koji žive od emotivno nezrelih individua frustriranih vlastitim životom,a opet previše lijeni i kukavice da bi nešto promijenili,pa uživaju u virtualnoj stvarnosti

MV
Misl@v
12:25 04.12.2020.

Sad bi trebalo i njemu i ovim pratiteljima pripremiti nekakvu 'neslanu' šalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije