Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŠKINJA, BATLER...
Povratak na članak

Najbogatija i najrazmaženija studentica: Unajmljuje 12 osoba koje će je služiti tijekom studija

Svi oni bit će zaduženi za klasične kućne poslove, kao što su postavljanje stola, pranje prljavog posuđa, peglanje, čak i za otvaranje vrata, što će princezi omogućiti nesmetano uživanje u fakultetskim danima

Komentari 6

GA
galileo
13:07 10.09.2018.

Ovako se samo Romi i Albanci razbacuju kada se docepaju novca, sigurno ne ozbiljni i pametni bogati ljudi. Imala sam priliku raditi nesto vise od 3 godine sa stvarno bogatim ljudima, najbogatijim sto postoje u Europi, i moram priznati da nikada nisam vidjela ovakvu bahatost, dapace sve su nama davali, a oni bili prava pravcata gospoda, ponizni u svakoj svojoj izgovorenoj rijeci. To sigurno nije poniznost, ne znam koju drugu rijec upotrijebiti, mislim da je to neki dar od Boga sto nema svatko u seb, bas Gospodski dar, zato se i zovu gospoda ovi ljudi, a ne ovo cudo od bahacenja kao Cigani.

VL
DU
Deleted user
13:00 10.09.2018.

Zašto omražena?pa zaposlila dvanaest ljudi koji vjerojatno pošto se radi u UK imaju bar dva do tri puta veću plaću od nas koji to čitamo i "mrze" ju

VL
BL
bljak007
14:04 10.09.2018.

A tko će ju nina nuna nena, princeza malena.

VL
VO
vorda400
12:50 10.09.2018.

Zašto uopće ide na fax kad ima toliko novca da kupi cijeli fax i sve moguće diplome čemu takav gubitak vremena i prostora koji će se uložiti u takvu "razmaženu studenticu"???

VL
SJ
Stric_Jura
12:57 10.09.2018.

vjerojatno će imati i nekog slugu da ju diže-spušta dok radi "kaubojku" s dečkom :-)

VL
AE
Aedes2017
12:59 10.09.2018.

Nikada neće doktirirati. No,pa ne mogu se kupovati doktorati kao kod Borasa !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.