Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljena

Incident u Vinkovcima: Djevojka udarila liječnicu u lice

Tromilja: Jedna osoba prevezena u bolnicu nakon prometne nesreće dva automobila
Dusko Jaramaz/PIXSELL
24.11.2020.
u 09:33

Incident se dogodio 17. studenoga, prilikom liječničke intervencije.

PU vukovarsko - srijemska izvijestila je o jučer prijavljenom incidentu koji se dogodio 17. studenoga, kada je pri liječničkoj intervenciji, u Vinkovcima, udarena 26-godišnja liječnica Zavoda za hitnu medicinu.

Prema navodima policije događaj se dogodio oko 20.30 sati kada je 19-godišnjakinja iz Vinkovaca rukom udarila u lice 26-godišnju liječnicu Zavoda za hitnu medicinu.

- Policija je provela kriminalističko istraživanje te protiv 19-godišnjakinje podnijela kaznenu prijavu ODO Vinkovci, budući je postojala sumnja da je počinila kazneno djelo Prisile prema zdravstvenom radniku, iz članka 315. Kaznenog Zakona RH-e  izvjestila je policija.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar EtTore
EtTore
17:43 24.11.2020.

Kad pocinje sezona?

DA
dada87
15:03 24.11.2020.

Iznešena je jedna strana priče,drugu ne znamo.Vjerojatno postoji razlog zašto je došlo do obračuna,nije iz čista mira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije