Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovački centar

Incident u Splitu: nije bio zadovoljan odgovorom prodavača pa je izvukao nož...

City Center One Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
12.06.2018.
u 22:38

Incident se dogodio oko 13 sati kada je stariji muškarac u VIP-ovoj trgovini nakon kraće prepirke s prodavačem izvukao nož te se ozlijedio

Splitska policija izvijestila je da je u incidentu danas popodne u trgovačkom centru City Centru One u Splitu jedna osoba ozlijeđena te da je riječ o površinskim ozljedama koje se tretiraju kao lake.

Incident se dogodio oko 13 sati kada je stariji muškarac u VIP-ovoj trgovini nakon kraće prepirke s prodavačem izvukao nož te se ozlijedio.

Odmah su pozvani zaštitari koji su ga zadržali do dolaska policije i hitne medicinske pomoći. Kako se neslužbeno doznaje, stariji muškarac tako je reagirao jer nije bio zadovoljan odgovorom prodavača. Policija ispituje sve okolnosti tog događaja.

Ključne riječi

Komentara 8

NA
Narcis660
23:41 12.06.2018.

Ništa drugo nego budaletina nekakva...Svakim danom naiđemo na bar dva takva odgovora i sto bi trebali????Ozlijeđivati se?Pa pobogu onda bi pola populacije nam bilo izmasakrirano.Katastrofa i psihopat eto.

NI
nikac
06:36 13.06.2018.

Presao na tarifu koljem tele2 bla bla.

NI
nikac
06:36 13.06.2018.

Presao na tarifu koljem tele2 bla bla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije