Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTI U SUZAMA

Incident u Rijeci! Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući: 'Korona, korona'

Kineske turiste djeca gađala predmetima
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL//Facebook
26.02.2020.
u 22:10

– Kaže da sam ja jedina osoba koja ju je zagrlila osim njezina supruga u posljednjih mjesec dana. Kaže da sam jedini domaćin koji se našao s njima bez straha i bez distancije. Kaže da su se prvi put u CSV-u osjećali kao dobrodošli gosti, a ne bolesnici ili bjegunci – prepričala je potresena vlasnica apartmana

Uz povike "korona, korona" gađala su djeca tvrdim predmetima kineske turiste ispred katedrale sv. Vida u Rijeci, tvrdi Riječanka Maja Škufca koja je odlučila na incident upozoriti prvo na društvenim mrežama.

"Maloprije sam dušu isplakala koliko mi je bilo teško gledati suze moje gošće Kineskinje koja bježi od virusa otkad je krenuo u Kini. Iz zdravstvenih razloga za njenog muža može biti kobno ako se zarazi koronavirusom, pa su se, oboje zdravi, odlučili na proputovanje (zdravi)", napisala je Riječanka u Facebook statusu. Sve joj je to, navodi dalje, ispričala gošća u suzama.

"Kaže da sam ja jedina osoba koja ju je zagrlila osim njenog muža u posljednjih mjesec dana. Kaže da sam jedini domaćin koji se našao s njima bez straha i bez distance. Kaže da su se prvi put u CSV osjećali kao dobrodošli gosti, a ne bolesnici ili bjegunci. Imala je potrebu napisati blog o tome, koji je pročitao više od 3 milijuna Kineza. Pisala je o Juliji, kako je krasna djevojčica i pisala je o tome kako joj je nevjerojatan pristup i dobrodošlica koju je dobila u Casi. Pisala je i o Ivani Klobučar kako joj je pomogla oko karte za parking", prepričava Škufca.

Roditeljima djece koja su se sramotno ponijela oštro je poručila da je ona stekla još jednog prijatelja, a da bi se oni trebali zapitati čega se točno boje. "Smrti? Jer ono ljudsko je davno umrlo u većini vas", dodala je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

VIDEO  Ravnatelj HZJZ-a odgovara na pitanje: Što s ukućanima ako se ide u samoizolaciju

>> Tema: Koronavirus

Ključne riječi

Komentara 53

BE
Berlioz
22:27 26.02.2020.

Multi-kulti djeca. Ma sigurno su to zli ljudi iz Imotskog, zaraženi mržnjom prema različitosti, poslali svoju djecu da bacaju kamenje na turiste. To se u ljevičarskoj Rijeci, prijestolnici kulture, ne može dogoditi.

Avatar origi
origi
22:23 26.02.2020.

antifašistička mladež

PR
PrivatizacijskaKomunjara
23:12 26.02.2020.

Vidili kinezi zvijezdu pa dosli u luku razlicitosti ,u Imotskom primili kineze i napravili ustashe od njih a u Rijeci lomaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije