Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naprasni izlazak

Incident u Otvorenom: Macan izašao iz studija nakon prepiranja s Vidović Krišto

20.07.2020.
u 22:27

Večerašnja HRT-ova emisija otvoreno doživjela je mali incident.

Večerašnja HRT-ova emisija Otvoreno doživjela je mali incident u kojem je jedan gost napustio studio.

Kratka i oštra rasprava između Karoline Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta i analitičara Krešimira Macana rezultirala je Macanovim naprasnim izlaskom iz HRT-ovog studija.

Emisija je krenula u mirnim tonovima, a Mislav Togonal je goste prvo ispitivao o sastavljanju vlade i spajanju nekih ministarstava. Među gostima su Ivan Anušić (HDZ), Arsen Bauk (SDP), Karolina Vidović Krišto (Domovinski pokret), Dalija Orešković (Stranka s Imenom i Prezimenom) i Krešimir Macan.

Bauk je kao bivši ministar uprave govorio o spajanju ministarstva uprave i ministarstva pravosuđa, a odgovorio je i na pitanje što misli o budućem potpredsjedniku vlade iz SDSS-a Borisu Miloševiću s kojim se prije i surađivao u ministarstvu.

Nakon toga voditelj je dao riječ Karolini Vidović Krišto, novoizabranoj zastupnici Hrvatskog sabora iz stranke Miroslava Škore.

Ona je promijenila temu ustvrdivši da se u aktualnoj politici uopće ne priča o žrtavama iz jame Jazovka koje su upravo ekshumirane. Također, ustvrdila je da će Plenkovićeva vlada biti izabrana neustavno jer smatra da je počinjeno kršenje izborne procedure u 11. i 12. izbornoj jedinici.

Na njene odgovore reagirali su Arsen Bauk i Krešimir Macan. Bauk je rekao "Ovo vam nije TV kalendar, nego Otvoreno", a na njene izjave je replicirao i Macan. Vidović Krišto je zamjerila Macanu što joj ulazi u riječ na što je on rekao "Prekidam vam riječ jer vas radije ne bih slušao".

Na što je Vidović Krišto replicirala: "Možete onda otići iz studija". Nakon toga se Macan doista i ustao i napustio studio, iako ga je voditelj Togonal pozivao da se vrati.

"Ne mogu sjediti u studiju s ovom spodobom", dobacio je na odlasku Macan. 

"Jel on rekao sa spodobom", upitala je sve Vidović Krišto, a potom je emisija nastavljena.

Evo kako je izgleda rasprava nakon koje je Macan napustio studio:

Bauk: Nije vam ovo TV kalendar, ovo je Otvoreno

Vidović Krišto: Ajoj, hvala vam, vidite kako ste vi upućeni. Vi ste donijeli ovršni zakon koji je uništio tisuće ljudi. Vaša je vlada brisala milijunske dugove.

Bauk: To je i ova vlada radila

Macan: Blago nama s vama gospođo Krišto

Vidović Krišto: A vi ste onaj neovisni kandidat... neovisni medijski stručnjak

Macan: Ajd još malo hračnite...

Vidović Krišto: Ja na hračem...

Macan: Malo ste zalutali u emisiju

Vidović Krišto: Vi mene prekidate. 

Macan: Prekidam, ja vas ne želim slušati

Vidović Krišto: Onda me nemojte slušati, možete izaći iz studija

Macan: Mogu, evo upravo idem... 

Komentara 207

OR
Orilogorilo
23:12 20.07.2020.

Bijeli heteroseksualni muskarac u poziciji moci vrijeđa zenu, ostali bijeli heteroseksualni muskarci u poziciji moći samo šute kao p.... Sutra ce veljace i sarnavke i babe i zabe vristati na ovo. Ili ipak ne??! Demokratija da, ali ne za klasne neprijatelje, rekao je njihov idol.

LI
Lionking
22:42 20.07.2020.

Nije ono mali incident, ono je veliki incident. Tip nije niti izabrani Saborski zastupnik, ne znam odakle ga uopce u emisiji. Zabranio bih mu dolazak na HTV za vijeke vjekova, a onaj Togonal niti da se izvini gospodji Vidović Krišto. Sramota i od njega.

Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
23:01 20.07.2020.

Hm, hm, hm! Nitko od "zatucanih ognjištara" nije na osobnoj razini vrijeđao. Ali "napredni, tolerantni, obrazovani" - da! Macan je sam sebi pokazal "znameniti prstek"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije