Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na par minuta izašla iz razreda

Incident u osnovnoj školi u Fažani: Ulio nastavnici dezinficijens u vodu. Sve prijavljeno policiji

čaša vode
Pixabay
15.10.2021.
u 11:14

Neslužbeno se doznaje da je učiteljica na bolovanju, ali da, srećom, nema teže posljedice po zdravlje.

Incident koji se dogodio u osnovnoj školi u Fažani istražuje i policija. Naime, učenik osmog razreda je za vrijeme sata, dok je nastavnica na par minuta izašla iz razreda, ulio u čašu vode koju je imala na stolu dezinfekcijsko sredstvo. Sve se dogodilo se u ponedjeljak, a policija je obaviještena istoga dana oko 13 sati, piše Glas Istre.

- Policija je zaprimila dojavu 24-godišnjakinje da je u školi u Fažani popila vodu iz čaše koja se nalazila na stolu, no zbog čudnog okusa posumnjala je da se u tekućini nalazi dezinficijens. Utvrđuju se sve okolnosti događaja - doznaje se od glasnogovornice PU istarske Suzane Sokač.

Ravnateljica OŠ Fažana Marijana Starčić nije željela komentirati slučaj. Kazala je samo da je učenik sankcioniran, i to, kako doznajemo, ukorom Nastavničkog vijeća. Neslužbeno se doznaje da je učiteljica na bolovanju, ali da, srećom, nema teže posljedice po zdravlje. 

Komentara 6

Avatar Mali Berica
Mali Berica
14:35 15.10.2021.

Htjeli ste multikulturu, eto vam je.

CR
CROLINDA
12:30 15.10.2021.

dobio samo ukor a kad dođe s oružjem u školi ukoritelji će se iščuđavat i nikom ništa

MO
modovisisajteMaraschino
17:49 15.10.2021.

U SAD-u maloljetnik je zbog toga osuđen za pokušaj ubojstva. Da vidimo naše pravosuđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije