Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVODI SE ISTRAGA

Incident u Olimpijskom parku: Kamera pala s visine od 18 metara i ozlijedila sedam osoba

kamera, brazil
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
16.08.2016.
u 08:37

OBS je ozljede okarakterizirao kao lakše te su naveli da je svih sedam osoba nakon obrade pušteno iz bolnice

Sedam osoba ozlijeđeno je nakon što je u ponedjeljak viseća televizijska kamera pala na njih u Olimpijskom parku u Rio de Janeiru.

Kamera se nalazi na kablovima na visini od 18 metara kako bi pružila zračni pogled na glavni Olimpijski park, a OBS je priopćio kako je njihova kamera pala nakon što su puknula dva kabla.

Britanac Chris Adams kazao je kako je čuo pucanje kabla te je vidio kako kamera pada na dvije žene, javlja CBS.

– Izgledalo je kao leteći tanjur. Ta stvar je velika i padala je tako brzo da ju nisu uspjele vidjeti – kazao je Adams i dodao da se staklo kamere rasprsnulo nakon što je udarilo u dvije žene.

OBS je ozljede okarakterizirao kao lakše te su naveli da je svih sedam osoba nakon obrade pušteno iz bolnice. Najavili su punu istragu incidenta. 

>> VIDEO Bez imalo srama: Kriminalci usred dana pljačkaju turiste u Rio de Janeiru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije