Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORISTIČKI NAPAD U BEČU
Povratak na članak

Potvrđena smrt napadača i civila, policajac teško ranjen: I vojska na ulicama traga za napadačima

Policija je potvrdila kako je napadnuto šest različitih meta diljem središta grada.

Komentari 111

JO
jorgen
21:56 02.11.2020.

To stiže i nama za par godina. Već sada nevladine udruge rade na infiltraciji migranata u RH; organiziraju brojne volonterske akcije kojima ih se nastoji integrirati tek u tolikoj mjeri da im se odobri azil. Plaćeno iz stranih izvora. Centar za mirovne studije u suradnji s VCZ-om radi na njihovoj asimilaciji. Paralelno se kroz NGO-ove guraju kampanje o postupanju organa RH prema migrantima kojima se vrši pritisak na popuštanje u svim kriterijima - sve dok se konačno ne postigne ono što čak i pojedine stranke (poglavito Možemo!) zalažu - otvorene granice za migracije prema bilo kojoj osnovi. U javnost se kroz medije puštaju emotivne priče i racionalizacije poput potrebe za radnom snagom. Ništa od toga nije istina, toga su svjesni. Zadatak je infiltracija nekompatibilne kulture. Upravo zato zemlje poput Poljske i Češke dobivaju po prstima jer nisu primile dovoljno _određenih_ migranata - primili su preko milijun Ukrajinaca koji bježe od sukoba, ali to nije ciljana skupina - cilj je uvoz religijsko/kulturnog trojanskog konja. Tome nema kraja dok se ne uspostave odlučne vlade kao u Mađarskoj, koje primarno gledaju interese vlastitog naroda.

VL
FR
franjo2
21:30 02.11.2020.

Pričajte što hoćete ali ja samo vidim ili mi ili oni drugog riješenja nema. Ako nešto nepoduzmemo za tridesrt godina kada budu većina oni će nas ubijati kao životinje, bit ćemo robovi. Pogledajte status jednog Kršćanina u Pakistanu ili Egiptu pa tamo su Kršćani građani trećeg reda bez ikakvih prava, žive kao robovi. Rijetko tko govori istinu o jadnom životu Kršćana u većinskim Muslimanskim državama.. Doista ni približna prava nema Kršćanin u Muslimanskim državama kao Musliman u Kršćanskim državama.

VL
ST
stefj
22:12 02.11.2020.

Multikulturalnost... Pred nekoliko stotina godina zaustavili smo ih ovdje, sada su promijenili taktiku i osvojili su cijelu Europu. Još malo pa će uvesti porez za sve krivovjernike i počet će preobraćanje stanovništva... Ono što su lijevi htjeli i za što su navijali...

VL
DU
Deleted user
22:12 02.11.2020.

Pretpostavljam da se s ovim slažu ljevičarski ekstremisti i svi koji ih navlače.

VL
OP
optrt
21:26 02.11.2020.

Doktor ili inženjer????

VL
DU
Duksa
21:38 02.11.2020.

Treba nam Nikola Šubić Zrinski

VL
DU
Deleted user
22:18 02.11.2020.

Europa je otvoreno napadnuta, a mi se bavimo potpuno nebitnim stvarima. Očito da cijeli niz protokola o, ljudskim pravima' povezanih sa interesima krupnog kapitala dovela nas je do toga da Europljani postaju žrtve. Političari stidite se

VL
Avatar kotacic99
kotacic99
22:12 02.11.2020.

Uopće biraju skroz krive ciljeve tj. crkve i sinagoge. Kršćanstvo, tj. katolicizam, a vjerojatno i židovska vjera nemaju utjecaj kao nekad, današnja Europa je pretežno ateistička i liberalna. Ne vode religije borbu za slobodu govora već ateistička Europa koja ne želi da se niti jedna religija nameće. To je Macron htio pokazati da je Država jača od religije pa je malo zavrtio Proroka po zgradama. A ovi za uzvrat stalno tuku po crkvama i sinagogama kao svojedobno u križarskim ratovima ili Turci kod nas.

VL
Avatar Forumas
Forumas
22:33 02.11.2020.

nije dugo trebalo inzinjerima i doktorima da krenu sa poslom zbog kojeg su i dosli.

VL
IK
Ikonoklast
23:02 02.11.2020.

Ja bih samo zamolio za komentar Tvrtka Baruna i njegovu sluzbu, kao i "Are you serius", "Welcome" i ostale udruge. Naravno i Gosp. Sever i slicne medije. Kao i politicare tipa Ranko i Vesna...

VL
DU
Duksa
22:02 02.11.2020.

Europa je u ratu ali neprijatelj vise ne dolazi izvana već se je začahurio po svim državama primili ste ih a oni nepoznaju dobro samo mržnju to je zlo koje mora van iz EUROPE 100 godina su Osmanlije napadaale i nisu mogli probiti u Europu na silu a sada tako lako ulaze i napadaju iznutra.

VL
DU
Deleted user
21:35 02.11.2020.

napadac se raznio eksplozivnim prslukom. motiv nepoznat.

VL
NE
nebitnoime
22:33 02.11.2020.

Europa je izdana

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
22:30 02.11.2020.

pa vec su par puta pali na Becu sad hoce optet

VL
Avatar Asterix
Asterix
00:04 03.11.2020.

Sada će političari malo bla bla... la la... treba ovo ono... iz dobro utvrđenih zdanja. A narod... neka bude na oprezu. Koliko su im već ljudi pobili u Francuskoj... na koncertu, gaženje kamionom... šta su poduzeli? Ništa!!!

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
23:33 02.11.2020.

Opsade Beca 1529. godine, pa opet 1683. godine nekako su probijene, i krscanska zapadna Europa je bila spasena. Ali oni su sada u Becu! Oni su i u drugim europskim gradovima... njih oko 40-ak milijuna! Oni svakodnevno nadiru sa Bliskog istoka, iz Avganistana, Pakistana, Indije, iz Afrike... I ne samo sto su brojcano ojacali za vrlo kratko vrijeme, nego na svojoj strani imaju i neoliberalnu mafiju u svim europskim drzavama, mafiju koja drzi sve poluge vlasti u svojim rukama. Tko ce Europu ovaj put spasiti? Macron?! Merkel?! Spanjolski ljevicari?! Ljevicarska stoka je unistila sve ono po cemu smo se identificirali, sve ono sto je nekad bilo mocna civilizacija. Sto prije europski patrioti ustanu na noge i pocnu tamaniti parazite... kako okupatore tako i lokalnu ljevicarsku bagru, to bolje po Europu... vremena je svakim danom sve manje...

VL
DI
Dingač
00:18 03.11.2020.

merkel i makron trebaju odgovarati za ove zločine u europi. doživotan zatvor je za njih malo koliko su zla učinili europljanima ovim dovođenjem neprijatelja da nas ubijaju po napšim kućama.

VL
SV
Sveznadar
22:24 02.11.2020.

Evropa je upokojena. Sad će biti politickih fraza, uvjeravanja u ev. vrijednosti, a vi građani trpite i strahujte.

VL
AT
atlantisind
23:51 02.11.2020.

Sta ce sada ona Njemacka babetina da kaze koja ih zvala da dodju.Treba nju i sve njh protjerati.Krscanska Evropa je u opasnosi.Ovi imaju cilj da uniste krscanstvo i nemaju namjeru stati dok to ne urade i sada je vruijeme me ili oni.

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
23:32 02.11.2020.

Čekaj, teroristički napad? Hm, jeste li sigurni? Možda su se samo ti doktori brinuli da neodgovorni građani ne prenose koronu?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.