Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
140 10°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • jorgen:

    To stiže i nama za par godina. Već sada nevladine udruge rade na infiltraciji migranata u RH; organiziraju brojne volonterske akcije kojima ih se nastoji integrirati tek u tolikoj mjeri da im se odobri azil. Plaćeno iz stranih izvora. Centar ... prikaži još! za mirovne studije u suradnji s VCZ-om radi na njihovoj asimilaciji. Paralelno se kroz NGO-ove guraju kampanje o postupanju organa RH prema migrantima kojima se vrši pritisak na popuštanje u svim kriterijima - sve dok se konačno ne postigne ono što čak i pojedine stranke (poglavito Možemo!) zalažu - otvorene granice za migracije prema bilo kojoj osnovi. U javnost se kroz medije puštaju emotivne priče i racionalizacije poput potrebe za radnom snagom. Ništa od toga nije istina, toga su svjesni. Zadatak je infiltracija nekompatibilne kulture. Upravo zato zemlje poput Poljske i Češke dobivaju po prstima jer nisu primile dovoljno _određenih_ migranata - primili su preko milijun Ukrajinaca koji bježe od sukoba, ali to nije ciljana skupina - cilj je uvoz religijsko/kulturnog trojanskog konja. Tome nema kraja dok se ne uspostave odlučne vlade kao u Mađarskoj, koje primarno gledaju interese vlastitog naroda.

  • franjo2:

    Pričajte što hoćete ali ja samo vidim ili mi ili oni drugog riješenja nema. Ako nešto nepoduzmemo za tridesrt godina kada budu većina oni će nas ubijati kao životinje, bit ćemo robovi. Pogledajte status jednog Kršćanina u Pakistanu ili Egiptu ... prikaži još! pa tamo su Kršćani građani trećeg reda bez ikakvih prava, žive kao robovi. Rijetko tko govori istinu o jadnom životu Kršćana u većinskim Muslimanskim državama.. Doista ni približna prava nema Kršćanin u Muslimanskim državama kao Musliman u Kršćanskim državama.

  • stefj:

    Multikulturalnost... Pred nekoliko stotina godina zaustavili smo ih ovdje, sada su promijenili taktiku i osvojili su cijelu Europu. Još malo pa će uvesti porez za sve krivovjernike i počet će preobraćanje stanovništva... Ono što su lijevi htjeli i za što su navijali...

Još iz rubrike Vijesti

predsjednik Alexander Van der Bellen
PO NALOGU USTAVNOG SUDA

Austrijski predsjednik zaprijetio ministru financija egzekucijom: 'Ovako nešto još se nije dogodilo'

Hakeri
upozorenje

Hakeri kradu lozinke: Hrvatskom se putem mailova širi opasan virus, evo kako ga prepoznati

ZAPRIMAJU SE PRIJAVE

Država prodaje stanove: Najviše ih je u Zagrebu, najniža početna cijena 123.900 kuna