Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETERO OZLIJEĐENIH

Zbog napada maskiranih ljudi kod Knina privedeno više osoba. Gosti gledali Zvezdu?

Napad u kafiću kraj Knina
Foto: Feral News
1/2
22.08.2019.
u 08:17

Događaj je okvalificiran kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari

Sinoć je došlo do incidenta u jednom kafiću u mjestu Uzdolje na području Knina te u lokalu u mjestu Đevrske, potvrdila je policija.

- Sinoć, 21. kolovoza oko 22.30 sati na području Knina, u mjestu Uzdolje, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i tjelesno napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom 5 osoba je lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik. Nakon toga oko 22,50 sati u mjestu Đevrske, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba  verbalno, a potom i tjelesno napali vlasnika ugostiteljskog objekta i goste i oštetili inventar, kojom prilikom nitko nije ozlijeđen - istakla je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor.

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a policija intenzivno poduzima mjere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalificiran kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari. Tijekom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Neki portali naveli su da je do sukoba došlo tijekom gledanja nogometne utakmice Crvene zvezde i da je bilo vrijeđanja i nacionalnoj osnovi. Šibenska policija nije podnijela kaznenu prijavu zbog nacionalne netrpeljivosti, a na naš direktan upit je li toga bilo Marica Kosor odgovorila je kako je istraživanje u tijeku.

Kako piše Feral News, dok je Crvena zvezda igrala play-off kvalifikacije za Ligu prvaka u Bernu protiv Young Boysa, petnaestak maskiranih osoba je "upalo" u kafić "Buffet Petko" u spomenutoj općini i napalo goste koji su gledali utakmicu. Od svjedoka doznaju da su se u to vrijeme nalazile i žene i djeca koji su prevezeni u Opću i veteransku bolnicu ‘Hrvatski ponos’ Knin. Hospitalizirano je pet osoba, među kojima su i vlasnici kafića i 9-godišnje dijete. Neslužbeno se doznaje da je vlasnik dobio bocu u glavu, a njegova supruga ima posjekotinu na nozi.

Prema informacijama s terena, policija intenzivno traga za napadačima, ali ima indicija da nisu s područja Knina i okolice. 

U Đevrskama se također dogodio incident u kojem je nekolicina osoba ušla u lokalni kafić i provocirala goste koji su gledali utakmicu, a vlasnik kafića rekao je da se uglavnom radilo o provokacijama na nacionalnoj osnovi. Međutim, nije došlo do ozbiljnijeg incidenta.

Ključne riječi

Komentara 122

BO
Bojnik
07:53 22.08.2019.

Sad ce za uzvrat morati organizirati balvane po cesti i civilne naoruzane straze.Jel to nije poznati scenarij?

EL
EldersRealm
08:05 22.08.2019.

Feral News? Sta je to? I otkud njima podaci koje nitko drugi nema, cak ni Imbecilex koji uvijek sve sazna od svojih policajaca. Ovo opasno smrdi na fake news.

DU
Deleted user
08:12 22.08.2019.

Ta rečenica na početku teksta"navodno"hospitalizirani je itekako sumnjiva kao i cijeli tekst

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije