Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TZ Imota

Imotskom Strategija turizma do 2025. godine

Modro jezero
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
11.03.2019.
u 06:20

Strategija razvoja turizma odnosi se na svih osam općina Imotske krajine i, dakako, sam grad Imotski, odnosno na područje lani osnovane Turističke zajednice Imota

Imotska krajina možda još nije u prvoj hrvatskoj turističkoj ligi, ali se, za razliku od mnogih, može pohvaliti vizijom, konkretno Strategijom razvoja turizma do 2025. godine.

U kojem smjeru turizam tog dijela zemlje treba ići idućih godina, kako ponudu približiti potencijalnim gostima, što su čiji zadaci, javnost će doznati danas nakon što autori iz Instituta za turizam predstave taj važni strateški dokument. Strategija razvoja turizma odnosi se na svih osam općina Imotske krajine i, dakako, sam grad Imotski, odnosno na područje lani osnovane Turističke zajednice Imota.

Imoćani su, naime, prepoznali prednosti objedinjavanja turističkih potencijala zajedničke geografske cjeline i povezivanja u jednu turističku zajednicu, što je i formalizirano lani u travnju. Upravo udruživanje malih TZ-a u veće cjeline jedan je od glavnih ciljeva novog Zakona o turističkim zajednicama i promicanju turizma.

>> Pogledajte video: Skrivene lokacije na Google mapama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije