Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalni imigranti

Krenuli su u lov na divlje svinje, a pronašli Afganistance!

lovci
Foto: Ivica Galović/Pixsell
16.08.2017.
u 16:48

Spavali su na krpama, umotani u najlone...

Iako nije sezona lova na divlje svinje, zbog šteta na usjevima na području Otoka, lovci su krenuli u lov, piše glas-slavonije.

No, umjesto na svinje, naletjeli su na devet uspavanih Afganistanaca, ilegalnih migranata. 

- Kada sam naišao na te ljude, najprije sam sam se, logično, iznenadio, a potom odmah obavijestio lovnika koji je znao da je među raspoređenim lovcima i policajac te ga odmah pozvao da dođe na tu lokaciju. On ih je probudio te komunicirao s njima. Spavali su na nekim krpama, umotani u najlone. Zamolio nas je samo da mu pomognemo pri njihovom izvođenju iz šume, dok netko ne dođe službenim vozilom i s pojačanjem po njih, rekao je jedan od lovaca.

Prema riječima Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave Vukovarsko-srijemske, za razliku od velikog migrantskog vala prije nekoliko godina, sada je ipak riječ o sporadičnim slučajevima.

Komentara 6

OS
osica
17:54 16.08.2017.

" je li onaj tko je komunicirao uspio saznati koje su specijalnosti ti dr. i ing." ?

GO
goronja
17:25 16.08.2017.

što ih niste upucali? Gori su od divljih svinja

OB
ObrenM
05:38 17.08.2017.

Prikljucite ih onomu,koji je htjeo silovati zenu od 40 godina uz pomoc skalpela.O njemu se vise ne cuje,da se sto prije zaboravi.Sada ce mu uz jos bolje uvjete zivota dovoditi i prodavacice ljubavi,jer on je ipak mladic u naponu snage.Mogao bi im biti i instruktor za silovanja i ostali kriminal.Pozdrav ludoj babi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije