Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afganistanci i Pakistanci
Povratak na članak

Među 14 osoba koje su nađene u teretnom vlaku u Karlovcu i Ogulinu bilo i maloljetnika

U kontejneru za prijevoz bitumena pronađena je jedna osoba koja je hitno prevezena u karlovačku Opću bolnicu kako bi je liječnici očistili od ljepila.

Komentari 3

EM
emojmile
12:26 25.08.2017.

Ilegalno predje 25 granica,prevari dakle 25 država, carina, policija i dodje iz zemlje u kojoj nema rata i on bi medjunarodnu zastitu. Ma molim ljepo, nazad u beli-prah-land.

VL
RO
rojnik
12:55 25.08.2017.

Znaju oni svoja prava,zatraže zaštitu i azil pa na na grbaču.Za 2 mjeseca će več lovit žene po Zagrebu i plakat kako im je mala pomoć koju dobivaju.Prije nije nitko htio ostat kod nas baš radi toga a sad smo i mi dobri pošto dalje ne mogu.

VL
VI
virkom
17:15 25.08.2017.

Jesu im rekli da još nisu u Njemačko?j

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.