Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDERS O TRUMPU
Povratak na članak

'Imamo predsjednika koji je patološki lažac'

Umjesto da ujedinimo američku naciju, on nas dijeli po boji kože, po porijeklu, po vjeri, rodu, spolnoj orijentaciji, rekao je.

Komentari 8

MO
morejeslano
08:31 07.11.2018.

Sramota večernji!! Opet dosadna ljevičarska propaganda.

VL
DU
Deleted user
09:01 07.11.2018.

Ovaj lik je totalno skrenuo. Najbolje da si proizvede seriju istih robota koji ce svi biti isti a upravljat ce s njima pomocu daljinskog upravljaca. Nego sta se dogodilo s onom ljevicarskom propagandom da raznolikosti obogacuju ? Ma neka laprdaa ,tko ga uopce slusa. Serni Sranders....👎🏾

VL
TT
TTjac
11:46 07.11.2018.

Divide et impera. No, na kraju društvo podjeljeno temeljem rase, vjere, nacije...svega što ne ovisi o našem izboru, već dobivamo rođenjem, postaje jalovo i urušava se samo od sebe. To je toliko puta dokazano u praksi, da samo totalni idioti i dalje zagovaraju takve podjele.

VL
DU
Deleted user
14:18 07.11.2018.

Govorenje istine nije u opisu poslova bilo kojeg političara. Pogledajte samo naše; ne treba gledati i slušati što rade amerikanci.

VL
DU
Deleted user
14:17 07.11.2018.

Govorenje istine nije u opisu poslova bilo kojeg političara. Pogledajte samo naše; ne treba gledati i slušati što rade amerikanci.

VL
Avatar sindarela
sindarela
10:18 07.11.2018.

I mi Hrvati imamo predsjednicu koja je lagala kako bi se dokopala predsjedničke stolice dala sam otkaz u NATO-U preselit ću iz Pantovčaka i dalje laže u najmanju ruku izvrće istinu a to su osobine onih koje je nazvala marginalcimaima s ruba političkog spektra a danas s takvima i još gore sa osuđenim i mračnim tipovima igra kolo osuđeni ju vode na večere plaćaju rođendanske tulume platiše kurvi s drogom joj uzor njihovo mišljenje joj vrlo važno jer svoga nema smije joj se čitavi svijet uspjela je Hrvatsku ugurat na rub nitko al baš nitko nas ne doživljava na pobjedi naših nogometaša na njihovom trudu i znoju mislila je podići svoj rejting kad joj mije uspjelo okomila se na izbjeglice

VL
MA
Matrix5
23:23 07.11.2018.

Utrka za predsjedničku kampanju tak navek izgleda..nadam se da budu pomeli ovog notornog nesposobnog psihopatu,skitnicu

VL
Avatar Foton
Foton
23:53 07.11.2018.

Sandersove ideje su mi anatema, ali Trump je stvarno totalno podijelio Ameriku. Vlast i novac dok je na vrhu, a poslije njega potop.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.