Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo pacijenta
Povratak na članak

'Imam nesvjestice, a na MR mozga trebam za 20 mjeseci'

Neurolog je Zagrepčanku Zlatu Radović poslao na magnetsku rezonanciju mozga nakon što je EEG pokazao odstupanja

Komentari 5

BA
bajo2
12:59 11.02.2015.

padnite na sred ulice u gradu.odvest ce vas u bolnici i to odmah uraditi!

VL
MA
maklin
09:59 30.11.2015.

Prijatelja naručili za točnu 1 godinu, gdje su oni ministri šta su obećavali preglede u mjesec dana?

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:35 11.02.2015.

MRI joj uopce nece postaviti dijagnozu jer nije nuzan za dijagnozu. Neurolog joj odredjuje MRI zato sto ne zna postaviti dijagnozu pa se onda nada da ce joj netko drugi (neuroradiolog koji cita MRI nesto mozda naci) to uciniti umjesto njega. Klasicni lov u mutnome jadna pacijentica umjesto da potrazi drugog neurologa ceka na nepotreban test.

VL
NT
ntblzg
13:32 11.02.2015.

Vrlo jednostavno: treba napraviti medicinske prioritete za sve pretrage. Ne vidim razloga zašto u ovakvom zdravstvenom sustavu osobe (uz dužno poštovanje) imaju demenciju ili Alzheimera i 80 i više godina su u istoj liniji čekanja s osobama koje su radno aktivne, do sada bile zdrave. Ovim prvim se nažalost skoro ništa ne može pomoći, ovim drugim u najvećem broju slučajeva može.

VL
NV
novo vriijeme
17:42 11.02.2015.

SDR ovci nemaju ni znanje ni ljude da istinski unaprijede zdravstvenu zaštitu a mišljenja sam da i ne žele dirati u organiirane grupice muljatora koje zarađuju na lijekovima i listama čekanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.