Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomite me!

Imaju još samo četiri dana: Tromjesečni Viki i Kiki traže novi dom

Kiki i Viki
18.08.2017.
u 13:25

Viki i Kiki su cijepljeni i očišćeni od parazita, stari su otprilike 3 mjeseca, mama je staffica Maja (i ona traži dom), tata je očito neki čupavi crnko.

Viki i Kiki su braco i seka koji su skupa s mamom Majom završili na cesti, a pronašla ih je Viktorija Križan i smjestila u svoju garažu. 

- Trenutno su kod mene na privremenom smještaju i traže svoje drage ljude i svoj topli zauvijek dom.

Viki i Kiki su cijepljeni i očišćeni od parazita, stari su otprilike 3 mjeseca, mama je staffica Maja (i ona traži dom), tata je očito neki čupavi crnko. 

Kiki  je dečkić, kuler koji na sve reagira mirno i koji jako voli maziti svoju seku, a Viki ️ je znatiželjna curka koja svugdje voli gurnuti njuškicu i sve istražiti.

Javite se Viktoriji na broj 0989070997 za sve dodatne informacije. Rok je do 22.08, nakon toga nemaju kud sa štencima koji se nalaze u Zagrebu. 

Komentara 2

PR
Prijatelj
05:32 20.08.2017.

nadam se da ce ih netko uzeti, trebamo im pomoci.

FR
freedomanimals
08:09 22.08.2017.

https://www.liveleak.com/view?i=f4d_1438139336

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije